Activitats de dinamització

Festes majors del Congrés

La dinamització juvenil participa en el programa de les festes majors del barri del Congrés encabides del 5 al 12 d’octubre. A la tarda Jove es gaudeix a la plaça del Congres de tots els tallers que es fan a les nostres instal·lacions  en una jornada plena de balls com hip hop,dansa del ventre o sexy style i DJ on el joves poden participar i inscriuries a totes les activitats de l’Espai jove Garcilaso.

 

Festes majors de la Sagrera

Del 14 al 24 de novembre el barri de la sagrera celebra les seve festes majors,des de l’Espai jove Garcilaso s’organitza  a la plaça Jardins d’Elx una tarda per a joves i adolescents on els usuaris/es dels tallers de hip hop i street dance participen en una batle de ball i es donen tres premis. També hi ha exhibicions de dansa del ventre sexy style i disco amb DJ.

festa congres 2

 

Túnel del terror

Els joves de la Sala treballen durant varies setmanes amb l’assessorament de la dinamització del centre i amb l’ajuda de diferents estudiants de caracterització per transformar l’espai de trobada en un túnel del terror.

És una activitat que es desenvolupa dintre de la setmana del terror a Garcilaso el mateix dia que la castanyada. A la plaça, davant del centre l’Espai jove Garcilaso, es va organitzar una mostra de ball amb un del grups que es fa a l’intercanviador i es van caracteritzar per ballar la coreografia de Thriller i una parada de castanyes muntat per la fundació Save the Children. Al final de la nit un grup del vivers va fer projeccions de pel·lícules de terror.

tunel del terror 1 castanyada tunel del terror 2

 

Dia de la no violència ver les dones

Durant el trimestre, La Sala va fer diferents tallers i activitats per treballar aquest tema i poder elaborar un manifest per llegir el dia de l’acte. Paral·lelament en  aquest dia van haver actuacions de ball al carrer i a la sala d’actes, un mural amb missatges contra la violència de gènere, una  peformance a càrrec d’una entitat de teatre que forma part del viver de projecte anomenada Cúrcuma i com activitat estel·lar una obra de teatre social per part del grup de La Xixa teatre.

dia de la dona 1 dia de la dona 2 dia de la dona 3

 

Tardor solidària

Aquesta es una activitat que es fa a nivell de districte, on cada any es treballa una activitat diferent dins de el programa de la tardor solidaria. Aquest any usuaris/es de diferents entitats van pintar una bossa per tal de treballar el tema de la cooperació.

A l’Espai Jove Garcilaso a mes a mes vam organitzar un flashmob.

El dia de l’activitat totes les entitats participants vam quedar a la plaça Orfila de Sant Andreu per tal de començar amb una rua per recórrer el barri i que va acabar a Can Fabra amb diferents activitats musicals i entrega de premis pel regidor del districte.

bolsas solidarias 2 bolsas solidarias1

 

Carnestoltes

Es va realitzar a la plaça Ferran Reyes de 16h a 21h amb concurs de disfresses i exhibicions de diferents grups de ball (streetdance, hiphop, batuka)  una jam de hiphop organitzat pels joves de l’intercanviador  i actuacions de cant a càrrec del joves del club Glee com part del conveni que van a firmar per l’ utilització de espais a l’Espai jove Garcilaso i tot això dins del marc de les activitats de carnestoltes  del barri de Navas amb la col·laboració del Centre Obert Don Bosco.

carnaval foto

 

Dia de la dona

En aquesta jornada del 8 de març el joves es realitza l’activitat  Posat Guap@ per Dins i per Fora!  Un Taller d’imatge personal, henna i fotografia per a aprendre a veure’t millor per dins i per fora.

A la sala de creació s’inaugura la exposició Art Dona de l’entitat grup de pintors de Sant Andreu amb una vetllada amb pica pica,DJ i,actuacions relacionades amb la temàtica de la jornada i la lectura del manifest.

posat guapa posat guapa  marco

 

Sant Jordi

El 23 d’abril a la plaça Virgina Wolf la dinamització organitza un mercat d’intercanvi de llibres a la plaça acompanyada de tallers de flors i entrega de premis del concurs Piulada per Sant Jordi al twitter.

sant jordi foto

 

Festes de la primavera de la sagrera

Des de l’Espai Jove de Garcilaso hem volgut participar a les festes de la primavera  de la Sagrera 2014 donant  la benvinguda a la primavera amb una festa plena de color,tradició i bon rotllo.

Que es una Holi? Es un festival de primavera conegut com el festival dels colors i la festa de l’amor. Es tracta d’una antiga festa hindú.

Els requisits  per gaudir de la festa son vestir-se de blanc i amb un senyal, tots llençar les pols de colors i gaudir amb la música del DJ i les actuacions de Bollywood que fan  un taller d’aquesta dansa.

foto holi holi 2

 

Nit jove de  Navas
Es va realitzar, la quarta vegada ja, al marc de les festes majors del barri de Navas  al creu dels carrers biscaia i Palència de 20h a 2h amb actuacions de ball, batalles de hiphop, presntacions audiovisuals i diferents actuacions musicals de estils de music molt diferent.(hiphop, rock, pop, funk, soul,…)

nit jove navas

 

La gala dels Garci

La Gala dels Garci, es celebra el pròxim 4 de Juliol  al SAT  de Sant Andreu de 19 a 21h amb actuacions musicals i de ball pel part dels tallers de la dinamització juvenil de sant Andreu. Els premis van adreçats a projectes, entitats i iniciatives juvenils del districte., 18 premis i mes que 70 nomenats. En les categories projectes musicals, audiovisuals, pels diferents barris, el millor actuació de la nit, i molt mot mes premis… Participen importants representants del districte de sant Andreu, del CJB i del departament de Joventut de l’ajuntament de Barcelona. El premi és una petita estàtua que representa el súper-heroi: El súper Garci. Aquest any el seu color és verd, ja que la temàtica es la sostenibilitat.

carnaval navas 1