Audiovisuals

Preus amb carnet: 45 €

Preus sense carnet: 60 €

FOTOGRAFIA DIGITAL REFLEX

Dilluns de 18:00 a 19:00 h

Destinat a persones interessades a aprendre i millorar les seves fotografies. Durant els tallers es desenvoluparan sessions teòriques amb exercicis pràctics.

Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

Inscriu-te

CREA EL TEU ÀLBUM FOTOGRÀFIC

Dimecres de 20:30 a 22:00 h

Destinat a persones interessades a fer àlbums de les seves col·leccions de fotografia: viatges, aniversaris… Cada alumne ha de portar les seves fotografies per elaborar el primer àlbum.

Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

Inscriu-te

FOTOGRAFIA D’ALTA QUALITAT

Dimarts de 20:30 a 22:00 h

El curs s’adreça a fotògrafs i a amateurs avançats que volen descobrir totes les possibilitats de treballar amb el format RAW de les càmeres. El curs permetrà als assistents conèixer totes les eines i els avantatges que suposa treballar en aquest format i fer el processament amb els diferents programes.

Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

Inscriu-te

ADOBE PREMIERE

Divendres de 20:30 a 22:00 h

Formació que té com a objectiu conèixer a fons el funcionament del programa Adobe Premiere. Des del més bàsic fins a les eines d’edició més avançades. Els participants treballaran les edicions conjuntament per tal de crear una peça audiovisual final entre tots.

Inscriu-te

PHOTOSHOP (inicial)

Dijous de 20:30 a 22:00 h

Per aquells que vulguin millorar les seves imatges utilitzant Photoshop. El seguiment del curs permetrà a l’alumne aprendre l’ús de les eines més importants del programa, així com diverses eines de retoc i gestió de fotografies.

Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

Inscriu-te