Inscripcions obertes als projectes COMPARTvIDES / BMURALS

COMPARTvIDES [INSCRIU-TE!]

És un projecte conjunt entre l’Espai Jove Garcilaso i Amics de la Gent Gran que pretén crear ponts de trobada entre joves i gent gran on compartir experiències de vides i reflexionar sobre temàtiques del dia a dia des de les diferents visions i experiències.

Les socialitzacions que acostumem a tenir durant el nostre dia a dia acostuma a ser amb gent de la nostra mateixa edat. Aquest projecte pretén poder sortir d’aquest continu i compartir amb persones d’edats molt diferents i veure la vida a través dels ulls d’algú amb més o menys experiència, amb diferents límitis i potencialitats amb l’objectiu que aquest sigui una font d’enriquiment i aprenentatge per les persones participants.

Així doncs, a partir de la paraula i del compartir es pretén transformar les històries de vida en expressions artístiques amb la finalitat d’acabar realitzant una exposició col·lectiva on es plasmi el procés creatiu dut a terme durant tres mesos.

El projecte tindrà una durada de tres mesos, iniciant el 8 d’Octubre i finalitzant el 14 de Gener amb la inauguració de l’exposició col·lectiva del procés realitzat.

 

BMURALS [INSCRIU-TE!]

Aquesta tardor oferim trobades de graffiti i art urbà per la creació d’un mural al barri de la Sagrera. Farem tallers, rutes pel barri i al final ajudarem a pintar un mural gegant amb un artista molt reconegut!

Quan?

Els dimecres 18 i 25 de setembre, i 2, 9 i 16 d’octubre de 18 a 20h.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari