Campanya de Treball de Temporada


feina-nadalCICLE DE TREBALL DE TEMPORADA: “TREBALLAR A L’HIVERN”

 

Es tracta d’un cicle organitzat conjuntament amb la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de tota la ciutat de Barcelona i amb la col·laboració de Barcelona Activa.

Els objectius d’aquesta campanya és millorar les oportunitats de recerca de feina dels joves d’entre 16 i 35 anys; i donar a conèixer els sectors productius on augmenta la contractació de personal de temporada d’hivern i d’estiu i facilitar als joves el contacte amb aquestes empreses.

 

 

On pots trobar feina al Nadal?
Dimarts 11 a les 17.30h
T’expliquem on i com buscar feina durant la temporada d’hivern, els perfils més demandats i les seves característiques.

 

Coaching laboral (4 sessions)
Dimarts 20 a les 12.30h

Creus que necessites parlar amb algú i que t’ajudi a definir el camí a seguir per trobar feina? Aquest és el teu espai, posem a la teva disposició, durant 4 sessions, un Coach expert en orientació Laboral

Si voleu conèixer totes les activitats que es faran durant la campanya podeu entrar a http://joves.bcn.cat/treballdetemporada/ i si voleu estar al cas de totes les ofertes de feina que es van publicant podeu seguir-les al grup de Facebook a OFERTES DE FEINA DE TEMPORADA

Ja sabeu, si busques feina les Punts d’Informació t’ho posem fàcil, si tens dubtes o vols més informació posat en contacte amb nosaltres!

activitats-campanya-docx