Campanya “In-Forma’t”

Les activitats del districte de Sant Andreu que ofereix el PIJ per informar, orientar i assessorar de l’oferta educativa de la ciutat, dintre d’aquesta campanya són:

 

FILL/A S’ACABA L’ESO. I ARA QUÈ FEM? ACTIVITAT PER A FAMÍLIES

Quan l’ESO s’acaba, s’obre tot un món a descobrir per les nostres filles i fills. No sempre és fàcil el paper, com a mare o pare, d’acompanyar en aquesta presa de decisions. Oferim un espai d’assessorament i creixement gratuït, on s’explicarà el sistema educatiu per a les persones que finalitzen l’ESO a més de treballar la presa de decisions.

Activitat duta a terme per  professionals del Centre per famílies amb adolescents i del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves.

Dijous 23 de febrer a les 19:00h

Espai Jove Garcilaso

Carrer de Garcilaso, 103, 08027 Barcelona

 

T’AJUDEM A DESCOBRIR EL TEU FUTUR!

Ets jove i et trobes desorientat per escollir el teu camí professional? Si tens entre 15 i 25 anys i necessites suport a la presa de decisions acadèmiques, apunta’t al taller!

Dimecres 8 de març a les 18:00h

Espai Jove Garcilaso

Carrer de Garcilaso, 103, 08027 Barcelona

 

in-forma't 3L’orientador@ virtual: espai de comunicació virtual, que es troba dins de la pàgina web de la campanya, per fer preguntes sobre orientació acadèmica.

 

Explora. Coneix el món de les professions: possibilita conèixer de primera mà com treballen els i les professionals de diferents sectors. Activitat portada a terme pel CAAJ (educaciojove@bcn.cat).

 

Si vols conèixer totes les activitats de la resta de Punts d’Informació podeu entrar a la web http://www.barcelona.cat/informat