Mostra de Turisme Juvenil

cartell_mostradeturisme016.aiVols conèixer nous indrets del país o de l’estranger? T’agrada el turisme de proximitat o prefereixes anar a l’altra punta del món? Aquí trobaràs un munt d’activitats per escollir i per preparar-te unes vacances diferents.

Podeu trobar xerrades, fotoconcursos, exposicions fotogràfiques, recursos per a viatgers, sortejos i molt més!

Ja has vist! Torna la Mostra de Turisme Juvenil a Barcelona, i fem la inauguració aquí, a l’Espai Jove Garcilaso!

Podeu trobar tota la info de la mostra a www.mostraturisme.com per la nostra part us oferim aquestes activitats:

 

Marroc: tot el que cal saber i l’experiència del Raid Solidari + Taller de henna i degustació de te i pastes

Dimarts 5 d’abril, a les 18h

Descobreix el Marroc, un dels països més propers i exòtics al nostre, apropa’t a la seva cultura, perd la por i anima’t a viure’l!

Et donarem consells i t’explicarem curiositats de diferents ciutats del país que cal conèixer.

Per endinsar-nos-hi més, hem convidat a Rodrigo Moreno, soci fundador de Travel Xperience, una empresa que es dedica al disseny de viatges per a persones amb diversitat funcional.

En Rodrigo ens explicarà el projecte Raid Solidari: un viatge solidari en 4×4 que recorrerà part del Marroc i aprofitarà per repartir material necessari entre diverses poblacions.

Per tancar l’activitat, es realitzarà un taller de henna, i us convidarem a tes i pastes del Marroc.

 

Ruta a peu per Barcino

Dimarts 19 d’abril, a les 11h

Marta Martínez, llicenciada en Història, ens convida a una ruta en què podrem conèixer el nostre passat i entendre’l, un itinerari en què imaginarem la Barcelona antiga, Barcino, una ciutat fundada per Roma entre els anys 14- 10 a.C. i de la qual encara avui en dia és possible visitar-ne algunes restes arquitectòniques.

Passejant per meravellosos carrers del barri antic i gràcies a un fabulós joc d’imatges en 2D i 3D, ens traslladarem a un viatge cap al passat.

Coneixerem qui habitava la nostra ciutat, per què Roma es va interessar per aquestes terres, qui eren els indígenes i els romans, d’on vénen molts dels noms que encara ara utilitzem, com era exactament la nostra ciutat ara fa 2.000 anys…

En definitiva, aquest serà un recorregut increïblement emocionant, no sols per la quantitat d’informació de l’època sinó pel magnífic grau de conservació de les restes que trobarem.

INSCRIPCIONS: Al Punt d’Informació Juvenil Garcilaso-Sant Andreu

LLOC: Us informarem a les persones inscrites del punt d’inici de la ruta