Tallers audiovisuals

Són tallers d’una hora i mitja de durada i 10 sessions; el preu és de 60 euros (*amb carnet de l’Espai Jove Garcilaso, 45 euros). Grups tancats de 8 persones.

 

1. Taller de fotografia d’alta qualitat. RAW
El curs s’adreça a fotògrafs i a amateurs avançats que volen descobrir totes les possibilitats de treballar amb el format RAW de les càmeres. El curs permetrà als assistents conèixer totes les eines i els avantatges que suposa treballar en aquest format i fer el processament amb els diferents programes. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

2. Crea el teu àlbum de fotografia
Destinat a persones interessades a fer àlbums de les seves col·leccions de fotografia: viatges, aniversaris… Cada alumne ha de portar les seves fotografies per elaborar el primer àlbum. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

3. Introducció al Photoshop
Per aquells que vulguin millorar les seves imatges utilitzant Photoshop. El seguiment del curs permetrà a l’alumne aprendre l’ús de les eines més importants del programa, així com diverses eines de retoc i gestió de fotografies. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

4. Iniciació a la fotografia digital rèflex
Destinat a persones interessades a aprendre i millorar les seves fotografies. Durant els tallers es desenvoluparan sessions teòriques amb exercicis pràctics. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

5. Taller Adobe Premiere
Formació que té com a objectiu conèixer a fons el funcionament del programa Adobe Premiere. Des del més bàsic fins a les eines d’edició més avançades. Els participants treballaran les edicions conjuntament per tal de crear una peça audiovisual final entre tots.