Tallers de dinamització

TALLERS DE 12 A 18 ANYS
Especialitzats en danses urbanes, l’oferta de tallers tenen un preu de 15 euros al trimestre per 10 sessions d’una hora i mitja, i de 10 euros per les sessions d’una hora. Preu subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona i per beneficiar-se del descompte cal tenir el carnet.

 

Taller ball (1)Streetdance
Grup 1: Dimecres, de 16.00 a 17.00 h

Vols aprendre a ballar nous ritmes urbans? Al taller de streetdance es treballaran els diversos estils de dansa urbana.

 

Ladystyle
Nivell d’iniciació: Dissabte, de 10.15 a 11.15 h

Participa en un taller de diferents combinacions musicals en què a través d’un ball es treballa l’autoestima i la correcció postural.

 

Hip-hop

Vols aprendre a ballar Hip Hop? Aquest és el teu taller! El Hip Hop és un estil de ball de dansa urbana que ha crescut i s’ha fet molt popular en els últims anys gràcies a programes de televisió, que encara el fan més atractiu pels joves amb ganes de disfrutar ballant. Aquest taller és un espai que permet expressar-se a nivell corporal i treballar el ritme i, a més, un espai per treure tota l’energia interna de manera divertida.

– Nivell mig: dimarts, de 17.30 a 19.00 h
Podràs apendre la base del hip hop, millorar la teva coordinació i memòria amb les diferentes coreografies. També descobriràs com moure el teu cos mitjançant diferents exercicis de freestyle.
Estils: foundation, popping i locking.

– Nivell avançat: dimarts, de 19.00 a 20.30 h
Milloraràs la teva tècnica i control corporal practicant combos tècnics. Amb les diferents coreografies obtindràs musicalitat i memòria. Podràs millorar el teu freestyle mitjançant diferents exercicis de musicalitat, recerca corporal, carisma i feeling.
Estils: popping, locking i més estils dins i fora del hip hop.

 

 

TALLERS DE 18 A 35 ANYS
Aquests tallers estan especialitzats principalment en el moviment del cos a partir de diferents modalitats. El preu és de 45 euros (*30 euros amb el carnet de l’Espai Jove) pels tallers de deu sessions d’una hora i 60 euros pels tallers d’una hora i mitja (*45 euros amb el carnet de l’Espai Jove).

 

Taller yogaIoga
Nivell d’iniciació: Dimarts, de 20.30 a 21.30 h

Taller de hatha ioga on es treballaran diferents tècniques d’estiraments, equilibri, relaxació i respiració mitjançant el moviment del cos.

 

Funkystyle
Dimarts, de 20.30 a 21.30 h

T’apassiona ballar? T’encanten els estils més funk? Aquest és el teu taller! Perfecciona el teu estil de dansa urbana.

 

Taller RebecaLadystyle
Nivell d’iniciació: Dissabte, de 10.15 a 11.15 h

És un taller de dansa , dins de la dansa urbana, un estil més femení on es treballen tècniques pròpies dels estils emergents del hip hop i la influència del comtemporani. Aprendràs a conèixer el teu cos mitjançant diverses coreografies i treballant a cada sessió la tècnica, com la discilplina i la millora de l’autoestima. Perquè ser sexy és una actitud, no una talla!