Tallers i activitats

Tallers i activitats en grup:

Tallers gratuïts per aprendre més sobre tu mateix/a, adquirir noves habilitats, treballar l’autoestima, l’assertivitat i compartir experiències amb altres joves des dels temes que més t’interessen, vine a proposar-los!

 

 

TALLERS D’HIVERN:

Ja tenim aquí les activitats d’hivern de l’Aquí t’escoltem!!

Si vols participar en la creació de la 6ª Gala dels Garci, parlar sobre sexualitat o crear les teves compreses de tela no et perdis les activitats d’aquest trimestre:

 

 

– Joves Artistes Creant! (JAC)

Vine a participar en la creació de la 6ª Gala dels Garci!

Tots els dimarts de 18 a 20h.

Cal inscripció prèvia

Què es la Gala dels Garci?
El Districte de Sant Andreu es vesteix de Gala un cop a l’any per tal de mencionar i reconèixer les diferents activitats, serveis, projectes i entitats de tot el Districte on els adolescents i els joves són els protagonistes.
Aquest escenari es idoni per donar l’oportunitat a joves per crear una producció artística que presenti els premis que s’entreguen a la Gala.
Què s’ha fet en edicions anteriors?
En el següent link podràs trobar el fotoreportatge de la gala anterior on un grup de 15 joves van crear un musical amb l’ajuda d’una professional especialitzada en arts escèniques:
espaijovegarcilaso.org/arriba-la-gala-dels-garci-2016/

 

 

– Sex-Game

Preguntes… confessions… proves… vols parlar sobre sexualitat amb gent de la teva edat? Fem-ho divertit i juga al Sex-game, un joc de taula amb premis especials!!
El primer dilluns de mes (9 de gener, 6 febrer  i 6 de març) de 18 a 19:30h.
No cal inscripció, vine i gaudeix!!!!

 

 

Taller de Compreses de Tela

Les compreses de tela són alternatives saludables per a la recollida del sagnat vaginal. Vine a fer-les amb les teves pròpies mans i aprèn sobre el cicle menstrual i el nostre cos.

Dijous 2 de febrer de 18 a 20h

Reserva la teva plaça enviant un correu a: Garcilaso_aquitescoltem@bcn.cat