Tallers trimestrals

TÈCNICA VOCAL

Dimecres de 19 a 20.30h

Classes de Cant, Veu i Cos, per adquirir eines tècniques que et permetin desenvolupar la veu com a instrument i potenciar la teva capacitat comunicativa i expressiva.

Joves de 12 a 35 anys.

ART, DANSA I EMOCIÓ!

Dimarts de 17.30 a 19.30h

Tens ganes de moure’t, conèixer altres joves i descobrir com plasmar els teus pensaments i emocions per mitjà de l’art i el cos?

Joves de 12 a 20 anys. Inscriu-te aquí. Gratuït.

ESTIMA’T A TU MATEIXA

Dijous de 17.30 a 19h

Autoestima i imatge corporal.

Participa a un grup d’iguals on compartir a partir dels tallers sobre alimentació, moda, autoimatge, valors…

Joves de 12 a 20 anys. Inscriu-te aquí. Gratuït.

DANCE HALL

Dijous de 18 a 19h

Taller de dansa urbana on s’inclouen diferents estils des dels anys setanta, però centrat en el Hip-Hop amb passos de Dancehall, un estil Jamaicà creat a finals dels setanta!

Joves de 12 a 35 anys.

GUITARRA

Dimarts de 19 a 20.30h

Vine i aprèn o perfecciona aquest instrument, amb les diferents tècniques, ritmes i acords. De forma fácil i divertida, aprendràs a interpretar les teves cançons preferides. Cal que portis la teva Guitarra Clàssica o Acústica.

Joves de 12 a 35 anys.

DANSA AFRO-CARIBENYA

Dimarts de 19 a 20h

El Carib Colombià gaudeix d’una gran varietat de ritmes afro caribenys, ritmes que ens connecten amb les nostres arrels; Alegria color, entusiasme es viu a cada classe de ritmes afros. És per això que aquesta vegada volem mostrar i gaudir amb els i les interessades a taller d’afro caribeny l’entusiasme que ens contagia i ens permet oblidar els problemes i durant una hora pensar que som el més important de les nostres vides. Cumbia, salsa, reggae i les seves variants, champeta i més es podran gaudir a la classe.

Joves de 12 a 35 anys.

NEW STYLE

Dijous de 19.30 a 20.30h

Taller de New Style es de  Hip hop on es treballen coreos amb musica actual i es ballen molts  estils,  sobretot de la new school , es treballen molt els efectes visuals i el treball en equip.

Joves de 12 a 35 anys.