PIJ (Punt infoJOVE)

Al Punt infoJOVE Sant Andreu atenem als i les joves entre 12 i 35 anys i la nostra funció és informar, orientar i assessorar sobre tots els temes que siguin del vostre interès: educació i formació, treball, cultura, oci i lleure, habitatge, salut i esports, associacionisme, voluntariat, mobilitat internacional i molt més. Pregunta’ns!

També podreu gaudir gratuïtament de les nostres assessories especialitzades (amb cita prèvia), un servei confidencial i personalitzat de diferents àmbits temàtics. Contacta amb nosaltres per reservar-te una cita.

 

Altres serveis:

  • Tramitació dels carnets internacionals: d’estudiant (ISIC), professor (ITIC) i el carnet jove internacional de viatge (IYTC) així com els d’alberguista de les diferents modalitats.
  • PIJ Mòbil: Activitats a mida i a demanda de les diferents entitats, institucions, xarxes joves, etc. del territori per donar resposta a una necessitat d’algun sector juvenil del districte. Que pot implicar el desplaçament dels informadors/es.
  • Ordinadors amb connexió a Internet per autoconsulta
  • Impressores a disposició de les persones usuàries del PIJ
  • Taulell d’anuncis per oferir o demandar quelcom
  • Exposició de fulletons, cartells i revistes de l’àmbit juvenil
  • Durant tot l’any s’ofereixen diferents tipus de campanyes i cicles, a on a cadascuna s’impartiran tallers, xerrades, projeccions, etc., al voltant de diferents eixos.

 

Per obtenir més informació o inscriure’t a les nostres activitats, no dubtis en fer-nos una visita, trucar-nos al 93 256 29 59 o enviar-nos un correu electrònic a pijsantandreu@bcn.cat.

També ens pots seguir al nostre Instagram: pijsantandreu, Facebook: facebook.com/pijgarcilaso i al Twitter a @pijsantandreu.

Us hi esperem!

 

Referents:

Merche i Eva

Dimarts i Dijous de 10 a 14 h

Dilluns a divendres de 16 a 20 h

Tel.: 93 256 29 59

pijsantandreu@bcn.cat

facebook.com/pijsantandreu

twitter.com/pijsantandreu

Instagram: pijsantandreu