PIJ (Punt infoJOVE)

La nostra funció principal és orientar, informar i assessorar a joves d’entre 12 i 35 anys sobre tots aquells temes que siguin del seu interès: educació i formació, treball, mobilitat internacional, habitatge, salut, participació, lleure, i molt més.

Pregunta’ns!

També pots beneficiar-te de forma gratuïta de les nostres assessories especialitzades (amb cita prèvia), un servei confidencial i personalitzat sobre diferents àmbits temàtics. Per demanar cita has de contactar amb nosaltres presencialment o per telèfon.

 

Altres serveis:

  • Tramitació dels carnets internacionals: d’estudiant (ISIC), professor (ITIC) i el carnet jove internacional de viatge (IYTC) així com els d’alberguista de les diferents modalitats.
  • Càpsules informatives: Activitats a demanda de les diferents entitats, institucions, centres educatius, xarxes joves, etc. del territori per donar resposta a una necessitat informativa d’un col·lectiu juvenil. Pot implicar el desplaçament de les informadores.
  • Ordinadors amb connexió a Internet per autoconsulta
  • Impressores a disposició de les persones joves usuàries del PIJ
  • Taulell d’anuncis per oferir o demandar quelcom
  • Exposició de fulletons, cartells i revistes de l’àmbit juvenil
  • Durant tot l’any s’ofereixen diferents tipus de campanyes, cicles i activitats a on s’impartiran tallers, xerrades, projeccions, etc., al voltant de diferents eixos temàtics.

Per obtenir més informació o inscriure’t a les nostres activitats, no dubtis en fer-nos una visita, trucar-nos al 93 256 29 59 o enviar-nos un correu electrònic a pijsantandreu@bcn.cat.

També ens pots seguir al nostre Instagram: pijsantandreu, Facebook: facebook.com/pijgarcilaso i al Twitter a @pijsantandreu.

Us esperem!

 

Referents:

Merche i Eva

Atenció presencial amb cita prèvia:
Dimarts de 10 a 14 i de 16 a 19h
Dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20h

Atenció telemàtica:
Divendres de 10 a 13h

Cal demanar cita prèvia a:
pijsantandreu@bcn.cat
Tel.: 93 256 29 59 o 601 640 797

 

Facebook: facebook.com/pijsantandreu

Twitter: twitter.com/pijsantandreu

Instagram: pijsantandreu