CRAJ

Acompanyament a entitats i col·lectius juvenils

El Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) té l’objectiu de donar suport i facilitar la gestió diària i funcionament de les associacions i col·lectius de joves de la ciutat perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats.

En aquest sentit, ofereix un servei d’acompanyament personalitzat i especialitzat en diferents temàtiques. Podeu rebre el suport d’una persona externa que es desplaça allà on calgui per acompanyar-vos en processos de millora de l’entitat i/o en la realització de projectes i activitats.

Un punt de partida per iniciar un procés d’acompanyament és que feu servir l’eina d’autodiagnosi que trobareu a la pàgina web. Es tracta de formularis sobre diverses temàtiques que us permetran revisar en quin estat es troba la vostra entitat. En el moment en què respongueu algun, es posaran en contacte amb vosaltres!

Si voleu contactar directament amb la tècnica d’acompanyaments, podeu escriure a acompanyaments@crajbcn.cat o enviar-li un WhatsApp.