Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cercle de Percussió

8 juliol 2021 @ 18:00 - 20:00

Dijous 8 de Juliol a les 18h.

Activitat gratuïta i apta per a tots els públics.

Reserva prèvia via whatsapp al 699 62 88 34. Aforament limitat.

Un Cercle de Percussió és una experiència sensorial que posa a tothom en una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc de “nivell musical”, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió.

Com funciona? Mitjançant diferents jocs, patrons i tècniques, i amb llenguatge no verbal, el facilitador genera i proposa un seguit de codis i suggeriments per tal que el grup es desenvolupi de forma individual i grupal, i es coneguin paràmetres com el timbre dels elements, figures rítmiques, mètriques, dinàmiques (fort i fluix), accents, tocar i no tocar, el “pertànyer” al grup, etc.

La naturalesa no verbal de la música la converteix en un mitjà de comunicació universal, un estímul únic per penetrar en el nostre cos. La pràctica grupal de la percussió ens aporta un sentiment de pertinença al grup que fa que aquest esdevingui un lligam potent entre els participants durant la seva pràctica. No es requereixen coneixements musicals, únicament ganes de passar-ho molt bé.

Mostra els detalls

Data:
8 juliol 2021
Hora:
18:00 - 20:00