Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Micro Obert Sant Jordi – Literatura i música en directe

22 abril 2022 @ 18:00 - 21:00

Us esperem el proper divendres 22 d’abril per celebrar el Sant Jordi amb literatura i música en directe a la Plaça Virginia Woolf! (Justa davant de l’Espai Jove) a partir de les 18 h. fins a les 21 h.

 
De 18 a 19:30 h. gaudirem d’un micro obert conduït a càrrec de Jota i a les 20 h. gaudirem de la música de Canciones de Nadie.
 
En aquest formulari us podeu inscriure per si voleu participar en el micro obert!

 

  Nom i cognoms:
  Mail de contacte:
  Telèfon:
  Estil:
  ProsaPoesia

   

  De conformitat amb el GDPR 2016/679 de 27 d’abril i amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, havent signat l’autoritzció, les seves dades personals s’incorporaran en un fitxer automatitzat del qual és titular el Centre Garcilaso de l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sant Andreu. Aquest fitxer té com a finalitat gestionar la seva relació amb el centre i mantenir-lo informat dels serveis que ofereix. Les seves dades no seran cedides a cap altra entitat. Consenteix expressament en el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Finalment, l’informem que podreu exercitar en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. San Miquel 5-6, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret.

   

  No us ho podeu perdre. Activitat gratuïta. Salut, música i cultura!
   

  Mostra els detalls

  Data:
  22 abril 2022
  Hora:
  18:00 - 21:00