Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Park(ing) Day

17 setembre 2021 @ 18:00 - 20:00

El 17 de setembre per la tarda ocupem la via pública per a reivindicar més espai per a vianants o no tant per a cotxes. Enguany hem preparat tres tallers que farem a la Pl. Virgínia Woolf. Si tens ganes de preparar els teus eco-potingues, apunta’t a les nostres activitats.

Des de les 18h fins a les 20h trobaràs taller de crema exfoliant, un altre per crear el teu disc desmaquillador i un per fer el teu propi sabó.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia! Et pots inscriure amb el següent formulari:
 

  Nom i cognoms:

  Data de naixement:

  Telèfon de contacte:

   

  De conformitat amb el GDPR 2016/679 de 27 d’abril i amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, havent signat l’autoritzció, les seves dades personals s’incorporaran en un fitxer automatitzat del qual és titular el Centre Garcilaso de l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sant Andreu. Aquest fitxer té com a finalitat gestionar la seva relació amb el centre i mantenir-lo informat dels serveis que ofereix. Les seves dades no seran cedides a cap altra entitat. Consenteix expressament en el tractament de les seves dades per la finalitat indicada. Finalment, l’informem que podreu exercitar en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. San Miquel 5-6, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret.

  Mostra els detalls

  Data:
  17 setembre 2021
  Hora:
  18:00 - 20:00