Intercanviador

Espai d’accés lliure, obert i participatiu, per estar a gust i conèixer gent. Ubicat a la primera planta amb:

– Zona de treball de grup amb connexió Wi-Fi: per estudiar, fer els deures i parlar.

– Pista de jocs: ping-pong, futbolí, jocs de taula i torneigs.

– Chill-out: un espai per relaxar-se, passar-s’ho bé, escoltar música i compartir.

– Mediateca: sala de projecció. Proposa música o pel·lícules! Pots venir amb més amics.

 

I a la 2ª planta de l’Espai Jove Garcilaso, podràs participar en activitats que t’ajudaran a conèixer joves com tu i millorar la confiança en les teves pròpies capacitats:

  • Intergrups Temàtics dirigits a joves de 12 a 35 anys, per intercanviar experiències positives i aprenentatges en relació a motivacions compartides: la música electrònica, el cinema, el periodisme, el teatre… Més endavant, es posaran en marxa clubs de costura de supervivència, amb la col·laboració de dones del Casal de la gent gran de Sant Andreu.
  • El Pica pica de llengües, on es pot practicar diferents idiomes a demanda, en grup o parelles. Actualment s’hi pot conversar en anglès, alemany i francès.
  • Tallers Pròpolis. Mitjançant petites càpsules formatives, s’ajuda a treballar les habilitats personals i socials: aprendre a decidir per un mateix i guanyar en seguretat personal, millorar l’autoestima, canalitzar les emocions negatives…
  • Espai Aquí t’escoltem, on els i les joves poden sol·licitar orientació personalitzada en qüestions vinculades al seu autoconeixement. L’atenció es pot realitzar en persona o virtualment.
  • Cibercaixa, equipada amb ordinadors, pissarra digital, internet… Un espai d’aprenentatge on es desenvolupen tallers, activitats audiovisuals, d’edició i laborals.

Que es lintercanviador

És un espai per a joves de 12 a 35 anys basat en la idea de l’intercanvi.

Obert de dilluns a divendres de 16:00-21:00h

Gratuït amb el carnet de l’Espai Jove Garcilaso.

L’Intercanviador Jove va nèixer el 2013 després de dos anys d’investigació, diagnosi i construcció amb diferents professionals i joves de l’entorn amb la intenció de donar resposta a les diferents necessitats i demandes dels joves i comunitat educativa del territori.

A l’intercanviador et pots embarcar a: l’espai de trobada, la sala d’adolescents, la mediateca, el pròpolis, els club’s Garcilaso, la CiberCaixa, els intercanvis de llibres, roba, etc.

 

Per a més informació adreça’t a l’Espai Jove Garcilaso:
C/ Garcilaso, 103
Tel. 932 562 959 / 646 153 726
intercanviador@espaijovegarcilaso.org