Barcelona Visual Sound

Oberta la convocatòria per participar a la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound 2019

Aquesta nova edició el festival se celebrarà del 18 al 29 de març del 2019!
Si ets jove, tens entre 16 i 35 anys i t’apassiona el món audiovisual, ja pots presentar les teves obres a la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound #BVS19!

  • El període d’inscripció per presentar les teves propostes a la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– finalitzarà el 15 de febrer de 2019.
  • I si et vols presentar al concurs 2 minuts en 1 dia tens temps per fer la teva inscripció fins el 20 de març de 2019!

Amb la publicació de les bases específiques de la 16ª edició del Festival Barcelona VisualSound 2019 s’inicia el període d’inscripció al Festival Barcelona VisualSound 2019, festival destinat a joves artistes creadors i creadores del món audiovisual de la ciutat de Barcelona.
El Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound és un festival promogut per l’Ajuntament de Barcelona a través de Departament de Joventut amb la col·laboració i la coorganització de diferents espais i equipaments de la ciutat de Barcelona –Espai Jove GarcilasoEspai Jove Boca NordEspai Jove La FontanaEspai Jove La BàsculaEspai Jove Casa SagnierCasal de Joves Palau AlòsCasal de Joves les Corts i el Centre Cívic Tomasa Cuevas -Les Corts-.
Animeu-vos a participar hi ha molts premis en joc!

  • En la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– si la vostra obra queda seleccionada podeu arribar a guanyar segons la categoria presentada:
  • Premi Jurat: 1300€
  • Premi Públic: 450€
  • Max 20: 400€
  • En el Concurs 2 minuts en 1 dia, si presenteu la vostra obra i queda seleccionada podreu optar i guanyar:
  • Premi Jurat: 1300€
  • Premi Públic: 450€

Aquest any com a novetat el festival anuncia que cada categoria dins de la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– optarà al Premi Max20 amb una quantia de 400€, premi destinat a la millor obra presentada i realitzada per un/a jove menor de 20 anys en cada una de les 3 categories.
Per a més informació podeu consultar la nostra web.
Aquí pots descarregar-te les bases generals del concurs i les Bases específiques de 16a Edició (en català).

Més informació a través de la webFacebook i Twitter del Barcelona VisualSound.