Projecte Musical

El Projecte Musical del Centre Garcilaso és un projecte de referència per als joves músics. Des d’aquí oferim una àmplia oferta de recursos per a la creació musical i la programació d’activitats musicals que pretenen difondre i promocionar la música que generen els joves de la ciutat.

 

Bucs d’assaig: Disposem de cinc bucs equipats amb bateria, amplificadors de baix i guitarra, equips de veus i microfonia; parquet i aire condicionat.

Horari:

De dilluns a dijous de 17:00h a 24:00h
divendres de 17:00h a 1:30h
dissabte de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 24:00h

Disposem dels seguents packs d’hores per la cessió dels bucs per a grups no professionals (els preus s’aplicaran en funció d’hora lliure, edat i pack d’hores):

bucs
bucs2

 

Estudi de gravació: Estudi amb backline, microfonia i suport tècnic.

 

Programació de concerts: Cada divendres hi ha activitats de música en viu, ja sigui concerts a la sala d’actes, desendollats al bar, o Jam Sessions.

Referents: Jordi o Víctor.
musica@espaijovegarcilaso.org

 

Projecte audiovisual

Referent: Toni.
audiovisualsgarcilaso@gmail.com

 

Concurs de música acústica: Aquest concurs va dirigit a creadors musicals en format acústic que no tinguin contracte discogràfic. A més d’incitar a la reflexió sobre la pròpia música, la idea bàsica del concurs és la de promoure el diàleg i l’intercanvi actiu entre els participants. L’Acústica és una de les convocatòries de creació musical més importants de Barcelona. Premiar el treball fet és sens dubte la millor manera de promocionar grups de música.

musica@espaijovegarcilaso.org