Tallers i activitats

ENFRONTA’T: ARTS MARCIALS I EMOCIONS [Inscriu-te aquí] Gratuït

Dimarts de 17:30 a 19:30 h

Del 26 d’abril al 14 de juny.

Com treus la ràbia? I la frustració? Sabries canalitzar-la en benefici propi? Descobreix els teus propis recursos, pren consciència de les teves emocions i posa’t en forma! Des de l’Enfronta’t podràs aprendre tècniques d’autodefensa, conèixer els teus punts febles i enfortir-te tan físicament com emocionalment. T’atreveixes a enfrontar-te a tu mateixa?

EN PRIMERA PERSONA [Inscriu-te aquí] Gratuït

Dimecres de 18 a 19:30 h

Del 27 d’abril al 15 de juny.

Destinat a joves d’entre 16 i 20 anys.

Dona’t espai, pensa’t i escolta’t. En primera persona és un taller per aturar el ritme frenètic del teu dia a dia i observar-te. Un espai on posar nom a allò que ens travessa, donar-li la volta al full i aprendre a estimar-te amb una nova mirada. Fem un espai de cures, des d’on conèixer la teva veu i afirmar-te en primera persona!

ENS COMPARTIM: EL MEU COS ÉS ÚNIC! [Inscriu-te aquí] Gratuït

Dijous de 17:30 a 19:30 h

Del 28 d’abril al 16 de juny.

Apropa’t a fomentar i parlar sobre la diversitat corporal, tot fent un treball personal per millorar el teu autoconcepte i autoestima, compartint dubtes, experiències i quina està sent la teva relació amb el teu cos. En un espai de seguretat i confiança xerrar i escoltar altres persones, aprendre i desaprendre!

PARLEM-NE: MASCULINITATS A FLOR DE PELL [Inscriu-te aquí] Gratuït

Dilluns 2, 16 i 30 de maig, i 13 de juny, de 18 a 19:30 h

T’has plantejat perquè fas el que fas? I com ho fas? Quines són les teves creences? El que sents que pots fer i el que no? Vine al Parlem-ne! Un espai de reflexió i dubtes sobre tot allò que vulguis posar a la taula, des del respecte i travessant la incomoditat.