Tallers musicals

TÈCNICA VOCAL

Dilluns de 19.30 a 21 h

Classes de Cant, Veu i Cos, per adquirir eines tècniques que et permetin desenvolupar la veu com a instrument i potenciar la teva capacitat comunicativa i expressiva.

 

GUITARRA

Dimarts de 19 a 20.30 h

Vine i aprèn o perfecciona aquest instrument, amb les diferents tècniques, ritmes i acords. De forma fàcil i divertida, aprendràs a interpretar les teves cançons preferides. Cal que portis la teva Guitarra Clàssica o Acústica.

 

UKELELE

Dijous de 18 a 19.30 h

Fàcil de fer sonar i mida fàcilment transportable, es un instrument adequat per iniciar-se en la pràctica d’un instrument musical. Aprèn la tècnica de l’Ukelele de forma fàcil i divertida. Cal que portis el teu Ukelele.

 

HARMONIA

Divendres de 18.30 a 20 h

Si ja tens coneixement del teu instrument musical, aquí n’aprendràs els bàsics d’harmonia moderna per tal d’aconseguir més eines i versatilitat a l’hora de versionar i composar, al mateix temps que prens més consciència de la música que escoltes.

 

GUITARRA FLAMENCA

Dilluns de 19.30 a 21 h

Si ja tens coneixement de la guitarra però vols aprofundir en el flamenc i la rumba, vine i aprendràs les tècniques especifiques necessàries per dominar aquests dos gèneres musicals.

 

EDICIÓ D’ÀUDIO

Dilluns de 19.30 a 21 h

Impartit dins l’estudi de gravació de l’Espai Jove, aprendràs els recursos necessaris i com utilitzar-los per l’enregistrament i l’edició musical.