Activitats 8M

Des de l’Espai Jove volem fer ressò de les activitats en les que hem participat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.
Fins al moment hem estat presents a:
 
07/03 – L’ART DE VISIBILITZAR: MIRADES FEMENINES
Organitzat per la Comissió de gènere “El Niu”. En breu tindrem l’exposició fotogràfica a la Sala de Creació.
En aquesta activitat un grup de joves va estar treballant conjuntament amb dones de l’Equipament Integral de la Meridiana per conèixer-les i saber què era per a elles el 8M. La feina va culminar amb la Taula Rodona on van compartir els seus pensaments, sentiments i situacions viscudes des de la mirada de ser dona.
 
09/03 – FOLKLORIKAS & MODERNAS
Amb aquesta activitat s’estrenava el grup de teatre amateur de l’Espai Jove!
El grup va buscar informació de les seves dones referents per a poder-les representar a la Sala d’actes de l’Espai Jove.
 
11/03 – DONA, FES-TE EL TEU CARRER
Organitzat per Dones, sumem veus (formada per entitats, serveis i equipaments de la Sagrera).
En aquest acte, es va donar a conèixer quins són els carrers i les places que té la Sagrera amb nom de dona. Després, es va obrir un espai de conversa entre veïnes on compartien què era per a elles ser dones i, finalment, entre elles es varen fer les seves plaques de carrer posant-se en valor.
Els resultats d’aquesta activitat quedarà exposada a la Sala de Creació de l’Espai Jove Garcilaso fins a finals del març moment en el que les protagonistes recolliran les seves plaques.
 
Aquesta entrada es va publicar a Destacat.