Activitats d’estiu

INTERCANVIADOR

 

 

BENVINGUDA: COMPARTIM EXPERIÈNCIES DESPRÉS DEL CONFINAMENT

Dijous 2 de juliol, de 17 a 18.30h:

Tornada a la nova normalitat de l’Intercanviador.

Informarem de com anirà aquest juliol una mica diferent i deixarem espai perquè qui vingui pugui explicar com ha viscut el confinament, coses negatives i coses positives d’aquest període, què hem après? Ens ha canviat?

 

DESCONFINA EL TEU COS: BODY COMBAT! 

Dilluns 6 de juliol, de 17 a 18.30h

En aquesta sessió farem una iniciació al body combat amb cançons molt actuals. El body combat és un esport que combina les arts marcials, el fitness i el ball. Tot en un! 

 

DESCONFINA EL TEU SOMRIURE: RISOTERÀPIA! 

Dijous 9 de juliol, de 17 a 18.30h  

El riure ho cura tot. En aquesta activitat farem de l’humor i el bon rollo una forma de viure per oblidar les tristesses passades.

 

TEATRE SOCIAL

Dilluns 13 i dijous 16 de juliol, de 17 a 18.30h

Farem dues sessions inicials amb grups diferents on podrem treballar la comunicació (verbal i no verbal), la interacció, les cures, la confiança (en un/a mateix/a i en la resta) i les habilitats socials.

 

 

JOCS: PING-PONG I CONSOLA

20 i 23 de juliol, de 17 a 18.30h

Aquestes dues tardes oferirem l’Espai de Jocs per poder gaudir amb les prevencions necessàries del nostre famós ping-pong i la Play Station 4 amb diferents jocs.

 

 

MUSICAL

 

 

WORKSHOP “CAPTACIÓ D’AUDIO”

3 de juliol, 19 a 20.30h

En aquest workshop teniu l’oportunitat d’aprendre tècniques de captació d’estudi i directe. Diferències i característiques dels micròfons, col·locació, coloració…

 

JAM SESSION ENSAMBLE

10 de juliol, 19 a 20.30h

Divendres 10 de juliol una nova trobada musical ens espera!
“Ensamble Jam Session” Un cicle que va camí a convertir-se en un clàssic
de l’Espai Jove Garcilaso.

Tot aquell que vulgui compartir les seves ganes de tocar amb
altres i per a altres…us hi esperem!

 

CERCLE DE PERCUSSIÓ (posposat)

Un Cercle de Percussió és una experiència sensorial que posa a tothom en una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc de “nivell musical”, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió.

Com funciona? Mitjançant diferents jocs, patrons i tècniques, i amb llenguatge no verbal, el facilitador genera i proposa un seguit de codis i suggeriments per tal que el grup es desenvolupi de forma individual i grupal, i es coneguin paràmetres com el timbre dels elements, figures rítmiques, mètriques, dinàmiques (fort i fluix), accents, tocar i no tocar, el “pertànyer” al grup, etc.

La naturalesa no verbal de la música la converteix en un mitjà de comunicació universal, un estímul únic per penetrar en el nostre cos. La pràctica grupal de la percussió ens aporta un sentiment de pertinença al grup que fa que aquest esdevingui un lligam potent entre els participants durant la seva pràctica. No es requereixen coneixements musicals, únicament ganes de passar-ho molt bé.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.