Ajuda’ns a decidir el nom del nou projecte!!

Sabíeu que l’Espai Jove Garcilaso està creixent??? Tenim un recull d’idees i propostes sobre les vostres necessitats que alguns de vosaltres ens heu fet arribar (podeu explicar-nos més coses assistint als debats oberts que fem o per @: intercanviador@espaijovegarcilaso.org). Amb tot això ens agradaria començar un nou projecte, que se situarà a la primera i segona planta (on abans hi havia la biblioteca).

Entre altres coses aquest projecte parteix de l’intercanvi d’habilitats, coneixements, inquietuds, motivacions, interessos entre nosaltres. Per exemple un jove podria ensenyar a un altre guitarra a canvi de rebre classes d’anglès. Només cal preguntar-nos què és allò que no sé i que m’agradaria aprendre i què és allò que m’agrada molt i podria ensenyar a una altre persona. Tots sabem moltes coses que podem ensenyar als altres i moltes més que podem aprendre d’aquells a qui ensenyem!

Ens agradaria que ens ajudéssiu a decidir el nom d’aquest projecte. Quin nom creus que seria adient? Què sona bé?

Anima’t, digues la teva! Fes-nos arribar les teves propostes a través de l’esdeveniment al facebook de la Sala Garcilaso.

Moltes gràcies a tots i totes 🙂

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.