Alguna cosa va passar amb l’obra de teatre de La Llegenda de Sant Jordi

Alguna cosa va passar amb l’obra de teatre de La Llegenda de Sant Jordi…
 
PERSONA 1: – Ei Inter! Ens vau deixar a l’espera d’anunciar les dates de l’obra de teatre! Perquè no es va fer?
 
INTER: – Hi han hagut altes i baixes al grup de teatre. Per temes laborals, personals i d’interessos, s’ha anat desapuntant la gent i ens hem anat quedant poquets components actius.. 
Però no tot és dolent! Perquè poc a poc s’ha a anat afegint més persones que volen formar part activa del projecte, a més a més, que els que han marxat tenen intencions de tornar quan les seves condicions canvïn! 
 
Semblava trist eh…? 😉
 
PERSONA 2: – Sí, però i l’Obra de Sant Jordi, què?
 
INTER: – Doncs el grup, entre tant moviment de persones, les festes pel mig i un llarg etcétera, es va llençar a la piscina i van començar a escriure el guió. I tot això sense tenir-ne ni idea de com se’n fa un!!
 
PERSONA 1: – Al·lucina… Súper Valentes! 
 
INTER: – Però com a tota història, el temps passa i aquest se’ls hi va tirar a sobre, i només els hi quedaven dos dies per assajar abans de l’obra. Conclusió, no es podia tirar endavant correctament.
 
PERSONA 2: – Ostres!.. Llavors feina perduda..?
 
INTER: – Que va! Resulta que en el projecte “INTROSPECTIVA”, que és de curtmetratges, havien contractat a un tallerista de guió! Per tant, vam decidir incloure’ns al taller amb el nostre guió i d’aquí aprendre què i com ho hem de fer el pròxim cop!
 
PERSONA 1: – Ojooooo… Això ja té més bona pinta! Doncs ja ens explicareu què tal us va. Estarem atentes…
 
 
Aquesta entrada es va publicar a Destacat.