Arrenca la 14 edició del Festival Barcelona VisualSound 2017

14a edició del Festival Bcn VisualSound 2017

Del 3 al 17 de març arrenca la 14 edició del Festival Barcelona VisualSound 2017.

En aquesta nova edició s’han programat un calendari  d’activitats que tindran lloc a diferents equipaments de la ciutat de Barcelona:

Durant dues setmanes podreu participar i gaudir d’un seguit d’activitats totes elles relacionades amb el món audiovisual i del cinema. Entre les activitats programades es portarà a terme el visionat de les obres seleccionades que han participat en les diferents categories d’aquest any -Ficció, Videocreació i Documental- per optar al Premi Públic, a partir les votacions del públic assistent.

Aquest any el Festival Barcelona VisualSound torna a comptar amb la col.laboració de Filmin oferint 2 codis per veure pel.lícules a través de la seva plataforma online. Filmin obsequiarà amb aquests dos codis a totes aquelles persones que han estat seleccionades en les diferents categories, i també  s’obsequiarà 2 codis en cada una de les projeccions  de les obres selecciondes que opten al Premi Públic,  a través d’un sorteig entre el públic assistent.

Dins el calendari d’activitats també tindrà lloc el Concurs 2 minuts en 1 dia, els dies 10 i 11 de març, us recordem que el termini d’inscripcions finalitza el 9 de març, encara esteu a temps de participar.

 

Programa Barcelona VisualSound 2017

La primera sessió del festival se celebrarà el 3 de març al Casal de Joves Palau Alòs, amb l’exhibició de les obres presentades en la categoria de Videocreació.

Al mateix espai, a més, podreu assistir a la inauguració de la instal·lació de Santiago Doljanin Cabeza de pantalla (formada per dos aparells de Super 8 que projecten imatges sobre un casc-pantalla que porta l’espectador) i podreu descobrir el projecte audiovisual i musical Multitude of Drops (signat per Andrew Juárez i Peter Forest, dos investigadors i artistes sonors que combinen en aquesta peça la música del primer amb el ric imaginari visual del segon).

L’endemà, el 4 de març, a l’Espai Jove Boca Nord podreu participar en una masterclass sobre com fer un story board  i en la inauguració de la vídeo-instal·lació Sal de Aquí (creat per Irma Marco, el projecte es recolza sobre l’element del cercle de sal entès com a símbol protector).

 

Projecció i votació del Premi Públic categoria Documental a l’Espai Jove Garcilaso

El 6 de març a les 18.00h les activitats es traslladaran a l’Espai Jove Garcilaso on podreu gaudir i votar les obres en format Documental.

 

Per veure les peces incloses en la categoria Ficció, apropeu-vos el 7 de març al Casal de Joves Casa Sagnier i el 9 de març al Casal de Joves Les Corts.

El festival inclourà moltes més activitats (com el taller performance Estem com un llum!, projeccions audiovisuals en clau de dona, xerrades entorn les associacions al món de l’audiovisual i sobre com trobar finançament per a projectes artístics, un cinefòrum sobre Bergman…).

Finalment, el 17 de març a l’Institut Mare de Déu de Montserrat tindrà lloc la cloenda i el lliurament de premis.

Com a novetat, el disseny del cartell d’aquesta edició ha estat realitzat per Paula Casals Rueda que, sota el pseudònim La Paca, va presentar la seva proposta al primer Concurs de Cartells de Festivals per a Joves, que va organitzar enguany el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Del 3 al 31 de març a l’Espai Jove La Fontana podreu veure totes les obres que s’hi van presentar en el marc de  l’exposició Joves dissenyadors, festivals i creació digital!

 

Us animem a participar-hi!!!

 

Facebook: https://www.facebook.com/BarcelonaVisualSound/

Twitter: https://twitter.com/BCNVisualSound

 

Video Promocional Barcelona VisualSound 2017

 

Reportatge dels guanyadors/res del Bcn VisualSound 2016

En aquest reportatge podeu veure els guanyadors/res de la passada edició del Bcn Visual Sound 2016.

 

Cartell de la 14a edició del BCN VisualSound 2017

cartells-visual
Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *