Campanya de mobilitat internacional: “Un món d’oportunitats!”

Durant el mes de novembre i la primera setmana de desembre es durà a terme la 2a edició de La campanya “Un món d’oportunitats!”, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona a través de la Regidoria d’Adolescència i Joventut i el Servei d’Assessoria en Mobilitat internacional. La campanya inclou la programació de tallers informatius en què s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats i així evitar imprevistos o falses expectatives.

Es tractaran amb profunditat els recursos disponibles per estudiar, treballar i fer voluntariat als diferents països (beques, borses laborals, homologació d’estudis…), així com informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d’idiomes…).“Un món d’oportunitats!” té la col·laboració d’ambaixades, consolats, delegacions, cambres de comerç i entitats representatives de més de deu països. Algunes de les novetats de la segona edició són que la campanya arribarà als municipis de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat, i que es farà una cloenda dedicada únicament al voluntariat internacional, amb la participació d’entitats locals expertes en voluntariat i en programes de mobilitat.

L’Espai Jove Garcilaso participarà en la campanya acollint una de les xerrades que es faran durant la campanya, el país al qual es dedicarà la sessió és Alemanya i es realitzarà el proper 6 de Novembre a les 18h a l’Espai Jove Garcilaso.

Per a més informació us podeu posar en contacte al 93 256 29 59 o al pijgarcilaso@bcn.cat, i per conèixer totes les activitats de la campanya ho podeu fer a través de la pàgina web  http://joves.bcn.cat/bcnalmon/cat/activitats.php

Animeu-vos!

Captura de pantalla 2014-10-23 a la(s) 12.00.55

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.