Campanya “In-Forma’t” Activitats

in-forma'tLes vies d’estudi que cal saber

Us convidem a una sessió oberta per a tots aquells que voleu conèixer les diferents opcions a triar després de l’ESO o Batxillerat, els tipus de cicles que cal conèixer, les proves, etc.

Dijous 18 de febrer, 18:00h – Biblioteca Trinitat Vella

 

Xerrada per a pares, mares i professionals: itineraris formatius després de l’ESO i el Batxillerat

Totes les novetats i les diferents possibilitats a la que poden accedir els i les joves que finalitzen els estudis d’ESO o Batxillerat, tant si han obtingut el títol com si no ho han fet.

in-forma't 1Dijous 3 de Març, 19:00h – Espai Jove Garcilaso

 


Encara no ho saps?

Vine i t’ajudem a trobar el camí més adient per tu. O fins hi tot, si vols assegurar-te de les teves decisions aquest és el teu espai, on coneixeràs i potenciaràs les teves habilitats.

Dijous 10 de Març, 18:00h – Espai Jove Garcilaso

 

in-forma't 2

 

L’orientador@ virtual: espai de comunicació virtual, que es troba dins de la pàgina web de la campanya, per fer preguntes sobre orientació acadèmica.

 


II Concurs de vídeos Selfie Play:
pot participar qualsevol jove estudiant, el qual explicarà la seva experiència formativa a la vegada de que es dona a conèixer la oferta formativa. Tota la informació del concurs i les bases es troben a la web de la campanya.

 

in-forma't 3

 

Explora. Visita a empreses: possibilita conèixer de primera mà com treballen els i les professionals de diferents sectors. Activitat portada a terme pel CAAJ (educaciojove@bcn.cat).

 

 

Per a més informació consulta la web: http://www.informat.cat/

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *