Canvis a l’Intercanviador Jove

L’hi hem donat una volta al nostre servei, refrescant-lo, renovant-lo i reinventant-nos però sense perdre la nostra essència: ser l’Espai Jove de referència a Barcelona. Entra a donar un cop d’ull.

No només hem canviat l’espai amb nous colors més neutres i un mural nou que representa l’esperit i els valors de l’Espai Jove, sinó que a més hem començat amb nous projectes com ara teatre o Pòdcast que són de joves i per joves. També tenim noves metes com ara l’associacionisme, on plantegem com a objectiu la vinculació amb el territori i en les comissions juvenils per part dels joves de l’Intercanviador. A més, pots organitzar o proposar la teva activitat o taller, estem oberts a noves propostes!

 

D’altra banda, els Intergrups ara es diuen “Crea el teu grup”. Aquests són grups de joves (amb un mínim de 3 participants d’entre 17 a 35 anys) que tenen en comú alguna afició o tema d’interès i el volen desenvolupar de forma autogestionada. Nosaltres, des de l’Espai Jove, cedim el material i l’espai de forma gratuïta amb el compromís que el grup faci una contraprestació a la comunitat.

Això sí, com a servei seguim amb l’espai de trobada, on comptem amb dues taules de Ping-Pong, una sala d’estudi, una consola PlayStation 4, un billar, jocs de taula, una petita biblioteca, un futbolí…

 

Si tot i així no t’hem convençut per vindre el millor serà que ens facis una visita i ho vegis amb els teus propis ulls.

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.