Com treballar a botigues del teu barri – Sant Andreu

Cicle de treball de temporada “Treballar a l’Hivern”

A partir del 18 de setembre fins el 30 d’octubre, la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, ofereix als joves que busquin treball a la temporada nadalenca, activitats d’informació, orientació i recursos per a la recerca de feina. Les activitats que organitzem des del Punt d’informació Juvenil són:

Inauguració “Treballar a l’Hivern”
Dijous 18 de setembre, a les 18.00h. Espai Groc
La Fundació Barcelona Comerç ens donarà a conèixer de primera mà quina és la situació del comerç de proximitat, quins són els recursos que t’ofereixen com a jove a l’hora de buscar feina, i, sobretot, què et poden oferir als diferents barris de la ciutat.

Com treballar a botigues del teu barri – Sant Andreu
Dimarts 30 de setembre, a les 18.00h
Els dinamitzadors i dinamitzadores dels eixos comercials de Sant Andreu ens posaran al dia de les ofertes que existeixen al nostre barri, apropant-nos als recursos que t’ofereixen com a jove a l’hora de buscar feina.

Entrega de Currículums
Dimarts 14 i dijous 16 d’octubre, a les 11h
Voleu que us acompanyem a entregar currículums a diferents empreses? Us donarem in situ alguns consells a tenir en compte a l’hora de presentar-vos a una empresa. Durant dos matins anirem per les tendes, bar i forns dels diferents barris de Sant Andreu; el dimarts passarem per Congrés-Indians i Maragall i, el dijous per Sant Andreu i Sant Andreu nord comerç.
Per participar en aquesta activitat cal passar abans pel PIJ Garcilaso  per ensenyar-nos el vostre currículum. Activitat especialment indicada per a joves de 16 a 21 anys.

On pots buscar feina a l’hivern?
Dijous 16 d’octubre, a les 18.00h
Quines empreses busquen treballadors durant la temporada d’hivern? Quins perfils són els més buscats?
T’expliquem on i com buscar feina durant la temporada d’hivern.

Curs: “Aprenent de Pare Noel i patge Reial”
El 20, 21, 22 i 23 d’octubre, a les 12h
Realitzarem un taller d’aprenentatge tant per nois com per noies, per poder oferir l’experiència i el coneixement per treballar de Pare Noel i Patge Reial.
Seran 4 sessions ens les que es parlarà sobre la història d’aquestes tradicions nadalenques i com han anat evolucionant aquestes figures durant el pas del temps, així també, en la part més dinàmica, s’orientarà de com s’ha d’interactuar amb nens depenent de l’edat i com adaptar-se a les diferents situacions en les que es poden trobar durant la seva jornada laboral.

Com treballar al comerç de la llar
Dijous 23 d’Octubre, a les 18.00h
Tothom vol que la seva casa estigui maca, sobretot per Nadal, per això, hem convidat a l’empresa MUY MUCHO, perquè ens expliquin com treballar en aquest sector, quins perfils es busquen i quins són els errors típics a l’hora de fer una entrevista o entregar el teu CV.
(*)En aquesta activitat hi haurà la possibilitat de lliurar el teu CV. Ens ho pots lliurar abans de començar la xerrada.

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.