Comença la 9a edició del Brot!

Músics novells, prepareu-vos: les inscripcions al Festival Brot ja s’han obert!

 

Inscriu-te! No només podràs guanyar premis en metàl·lic, assaigs gratuïts en bucs o un vídeo del teu directe… Participa-hi i dóna’t a conèixer a un públic entregat, en tot un circuit d’espais de la ciutat del 26 d’abril al 25 de maig.

Tens menys de 25 anys i la teva passió és la música?

Tira milles: consulta ja les bases específiques del Brot 2019 i apunta’t-hi omplint aquest formulari d’inscripció. Tens temps fins a l’1 de març!

Pots participar-hi, com a solista o com a grup novell (en aquest cas nomenant un/a representant únic/a). Segons la teva edat i/o les de la resta del grup, pots presentar-te a una de les dues categories a concurs:

― “Brot”: per a músics de fins a 25 anys
― “Embrió”: per a músics d’entre 14 i 18 anys. Si ets menor d’edat, caldrà que complementis també l’autorització per a menors.

 

Quins són els premis del Brot 2019?

El Brot atorgarà els següents guardons:

― Un premi del públic, de 300€ en la categoria “Brot” i de 150€ en la d’”Embrió”

― Un premi del jurat, dotat amb 1800€ en la categoria “Brot” i amb 750€ en l’”Embrió”. Per tal de donar oportunitats a més bandes i evitar la competitivitat entre participants, aquest premi es repartirà de forma igualitària entre els grups finalistes. És a dir, les 6 bandes que arribin a la final del Brot obtindran 300€ cadascuna, i cadascun dels 5 grups finalistes de l’”Embrió”, 150€.

Les propostes que arribin a la final del Brot també obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors, i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els i les participants de l’”Embrió”.

A més (toc de tambors) els grups finalistes i semifinalistes de la categoria “Brot” seran proposats per participar en alguns espais musicals de la ciutat. En la passada edició, per exemple, Fur va formar part de la Mercè, i Beals The Band es va afegir al cartell de la Lali Jove, en el marc de les festes de Santa Eulàlia.


El festival no perd embranzida en la seva 9a edició

Un cop més, la voluntat del Brot és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, es vol difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals, i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

 

Tens més dubtes?

Si vols més informació del Brot, no deixis d’enviar un correu a festivalbrot@bcn.cat, seguir-ne les novetats a través del seu web i el seu Facebook, i/o subscriure’t al seu nou butlletí.

També pots adreçar-te als equipaments que organitzen el Brot, amb el Departament de Joventut: els Espais Joves La FontanaLes BassesBoca Nord, GarcilasoEl CollLes Corts i La Bàscula o el Centre Cultural Albareda.

 

Font de la noticia: http://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/noticia/mzsics-novells-prepareuvos-les-inscripcions-al-festival-brot-ja-shan-obert
Web del Festival Brot: http://lameva.barcelona.cat/festivalbrot/

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *