Concert d’estiu: La Noche del Loro + Terapia de Groove

Després d’uns quants anys de teràpia ens hem adonat que amb nosaltres no hi ha res a fer, estem insalvables, així que hem decidit que cadascú seguirà amb la seva teràpia particular per una altra banda.

El Koen diu que se’n va a la selva a veure si pot enredar als indigenes ja que els europeus no entenem tot això de l’amor i l’amistat. Al Roger finalment li han dit que lo del seu membre viril no és normal i l’han d’operar, i estarà una llarga temporada amb la recuperació (ho sentim nenes). El Salvatore no podem dir què pretén fer, però ens hem enterat que l’han tornat a veure pel sud d’Itàlia, i també que el seu nom real no és Salvatore. El Simó ha canviat el “funk, soul & amor” pel “sexe, drogues i rock&roll” i fa 3 setmanes que no sabem res d’ell. L’Adri ens ha dit que ha marxat a una masia a produïr cervesa en grans quantitats però sospitem que està tramant alguna altra cosa. Al Justin se li ha acabat el permís de residència al país i el tornen a pendre al seu, que, la veritat, ja no sabem quin és. A l’Àlex l’han agafat uns americans per fer estudis amb ell, creuen que poden trobar la formula del groove estudiant els seus moviments amb un saxo a la boca. La Noe sempre ha volgut ser domadora de lleons i ja està a l’Àfrica instruint-se. De fet, ja té bastanta pràctica amb tots nosaltres. I el Pol està cansat de que parlem de farres que ens vam fotre quan ell encara no havia nascut i se’n va a fer teràpia amb gent de la seva edat.

I com que les despedides no ens agraden, lo que farem és celebrar-ho amb una macro-festa per agraïr-vos la col·laboració i complicitat en aquesta aventura. El concert serà a nostra casa, no podia ser de cap altra manera, davant de l’Espai Jove Garcilasso. Serà el divendres 26 de juliol a les 22:00h. I gratuit. Ens faria molta il·lusió que vinguessiu a compartir aquesta nit màgica amb nosaltres.

No podem acabar aquestes línies sense pensar amb totes les persones que han estat fent teràpia amb nosaltres alguna vegada, que en són moltes. No les podem nombrar a totes però sí que volem recordar especialment al Xavi, a l’Anna, al Miguelón, al Juli i al Tulis.

Fins aviat,
Terapia de Groove

https://www.facebook.com/somterapiadegroove

http://www.terapiadegroove.com/

En aquesta despedida ens acompanyaran els companys bandarres de La Noche del Loro.

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.