Concurs Lletres Joves Sant Andreu / Sant Jordi

cartell_mostradeturisme016.aiOn? Recinte Fabra i Coats

Quan? 23 d’abril de 18h a 20h de la tarda

L’Ateneu l’Harmonia, la dinamització del Recinte Fabra i Coats, el col·lectiu The Modern Soul Academy i l’Espai Jove Garcilaso organitzen la 1ª edició del Concurs Lletres Joves de Sant Andreu. Es tracta d’una competició literària per a joves. La temàtica i el idioma és lliure, l’única condició és que el text sigui de creació pròpia. Els i les participants es dividiran per grups d’edat i per categories:

 

Grup A (de 12 a 16 anys)

A.1 – Poesia Urbana

A.2 – Relat Breu

A.3 – Lletra de Rap

Grup B (de 17 a 22 anys)

A.1 – Poesia Urbana

A.2 – Relat Breu

A.3 – Lletra de Rap

 

Descripció de les categories:

Poesia Urbana:
La persona participant presenta una obra poètica estructurada en versos elaborada amb la mètrica i rima que l’autor desitgi. La extensió màxima serà de 1 pàgina, DinA-4.

Relat Breu:
La persona participant presenta un text propi de temàtica lliure escrit en prosa. La extensió màxima dels textos no han de superar les 2 pàgines.

Lletra de Rap:
la persona participant haurà d’escollir una de les tres bases instrumentals que es penjaran a l’esdeveniment de Facebook: “Lletres Joves de Sant Andreu”  i al web de L’ateneu L’Harmonia. L’autor o autora haurà de presentar la lletra de la cançó.

 

Com participar:

Dell 15 de març al 10 d’abril, s’ha d’enviar un e-mail a lletresjoves@gmail.com indicant el teu interès per participar en el concurs junt amb la teva lletra de poesia, prosa o rap en format PDF o apropa’t a entregar-ho imprès en mà a:

 

– L’Ateneu l’Harmonia: C/ Sant Adrià,20 (Recinte Fabra i Coats).

– Espai Jove Garcilaso: C/ Garcilaso, 103.

– CC Trinitat Vella: C/ Foradada, 36-38.

– CC Bon Pastor: Pl/ Robert Gerhard, 3-4.

 

En el document s’haurà d’incloure el nom, l’edat, el títol de l’obra, la categoria, el teu correu electrònic i telèfon de contacte, i en el cas de ser una lletra de rap, caldrà que especifiquis la instrumental escollida.

 

Jurat i selecció dels guanyadors i guanyadores:

El jurat estarà format per persones reconegudes com a professionals de cadascuna de les categories:

 

A.1 Poesia urbana: Jordi Panyella

A.2 Relat breu: Toni Gassó

A.3 Lletra de rap: Joanarmad

 

Durant la setmana de l’11 d’abril, ens posarem en contacte amb  per correu electrònic o trucada telefònica per tal d’informar  si s’ha estat seleccionat o seleccionada com a guanyador o guanyadora del premi. La persona guanyadora haurà de tornar-nos el missatge per confirmar la intenció d’assistir a la recollida del premi. Posteriorment, s’informarà a tots i totes les persones que han participat en el concurs de la composició de les llistes definitives al facebook i a la pàgina web.

 

Premi:

El dia 23 d’abril per la tarda es realitzarà un esdeveniment dins del recinte Fabra i  Coats per promoure la cultura urbana.

De 16.00 a 18:00h es farà entrega del diploma a tots i totes els i les participants del concurs i podran venir a recitar, llegir o rapejar el seu text en directe.

El premi per els guanyadors i guanyadores serà un objecte o samarreta amb la serigrafia de la frase o vers del text escollit per l’autor o autora.

 

Concerts de rap amb la participació de:

– Dansa urbana: Grup Garcilaso

– Erick

– Adry Bueno + Cordes del món

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *