Demostra el teu talent en el XIII Concurs Fotogràfic del GAG

L’entitat rebrà treballs fins al al 7 de desembre.

L’Associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes Transexuals i Bisexuals de Barcelona ha organitzat la tretzè edició del seu concurs fotogràfic sobre visibilitat LGTBI en el qual pot participar tothom independentment del seu lloc de residència o el seu nivell de coneixement de la fotografia.

Tant si és la teva professió o una de les teves aficions, l’Associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes Transexuals i Bisexuals de Barcelona vol que li mostris el teu domini de la fotografia i el teu suport a la visibilitat LGTBI.

Per aquesta raó, l’associació ha obert el període de recepció de treballs fotogràfics per a la seva XIII Concurs de Fotografia, que està obert a totes i tots els amants de la fotografia independentment del seu lloc de residència o el seu nivell de coneixement en aquesta disciplina.

Fins al pròxim 7 de desembre el GAG rebrà i valorarà els treballs presentats a la convocatòria, que han de reflectir qualsevol tipus de visibilització de la homo, bi, trans o intersexualitat ja sigui de manera poètica o reportajeada.


Com puc participar?

A la convocatòria es pot presentar qualsevol fotògrafa o fotògraf professional o amateur, resident a l’estat espanyol , amb independència de la seva nacionalitat.


El tema de les fotografies ha de versar sobre un fet, situació o circumstància que aconsegueixi expressar amb especial sensibilitat i habilitat les diferents maneres de visibilització LGTBI.


Es poden presentar fotos inèdites en color o en blanc i negre. Màxim tres fotografies per participant.


Les imatges han d’estar codifcadas en un arxiu de format JPEG i han d’haver una resolució mínima de 1500 píxels per 2000 píxels.


Amb cada fotografia presentada al concurs, el o la participant inclourà en el correu les següents dades: Títol de l’obra, nom i cognoms, DNI, adreça telèfon de contacte, adreça de correu electrònic.


El termini de recepció de les fotografies serà fins el 7 de desembre del 2017.


La inscripció és totalment gratuïta.


Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça amicsgais@amicsgais.org. Si s’envia més d’una foto, es haurà de fer en un e-mail diferent per a cada una.

¿Que em puc portar?

Després de l’anàlisi i valoració de les imatges per un jurat de reconegut prestigi en el món de la fotografia i el moviment LGTBI, s’atorgarà un premi a la millor fotografia dotat amb 100 euros.

El veredicte es farà públic al web del GAG i serà comunicat personalment a l’autora o autor premiat. Totes les obres admeses a concurs seran publicades al web de l’associació.

A més, una selecció d’aquestes obres serà objecte d’una exposició pública al Espai Jove Garcilaso (C / Garcilaso, 103, Barcelona) del 14-12-17 al 09-01-18

Si t’ha interessat i tens qualsevol dubte sobre les bases del concurs, pots consultar amb l’organització en amicsgais@amicsgais.org, el 620.55.07.68 (de 16h a 19h) i a el web amicsgais.org

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *