Dispositiu beques – preinscripcions 2023

S’acaba el maig, i amb ell també arribem al final de les beques i preinscripcions. 

 

Des de Joves de Sant Andreu hem intentat de donar el màxim de nosaltres per tractar d’acompanyar-vos i donar-vos suport en aquests tràmits! 

 

A banda de les atencions individuals, estem molt contentes perquè aquest curs hem pogut donar continuïtat i ampliar, respecte el curs passat, les activitats grupals de suport a beques als barris de Franja-Besós. 

 

A mode recopilatori, hem fet un total de cinc activitats: dues a la Biblioteca de Bon Pastor, dues a la biblioteca de Trinitat Vella i també n’hem fet una al Centre Cívic de Baró de Viver. Ha estat un plaer treballar en xarxa amb els serveis//equipaments implicats i tirar endavant aquestes activitats! 

 

D’altra banda, volem recordar que el període de beques i preinscripcions no s’acaba aquí. Del 26 de maig a l’1 de juny s’obre el període de preinscripcions per Cicles Formatius de Grau Superior. I a partir d’ara, haureu de fer el seguiment dels tràmits. Es per això que volem que tingueu clar que al punt d’informació de Joves Sant Andreu us podem oferir suport a l’hora de fer el seguiment i ajudar-vos en qualsevol dubte/qüestió que pugui sorgir durant el procés. 

 

Si et sorgeix algun imprevist i no saps com solucionar-ho no dubtis en apropar-te i preguntar

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.