Dos artistes de 18 i 22 anys guanyen el 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves!

Cultura. Ariadna Torrents Roldán i Marc Pérez Gutiérrez són els joves artistes que, amb les seves atrevides propostes, s’emporten els premis de la 3a edició del certamen.

Acabat de sortir del forn, fem públic el veredicte del jurat del Concurs de cartells de Festivals per a joves, convocat per tercer any pel Departament de Joventut.

La deliberació ha estat llarga i renyida degut a la molt destacable qualitat dels dissenys i del gran èxit de la convocatòria d’enguany, en que s’han rebut i valorat 112 propostes, de 60 participants.

Sumant les 52 obres inspirades pel Festival Barcelona VisualSound i les 60 del Brot, l’increment participatiu ha estat del 138% respecte la primera edició!

Sense més preàmbuls, anunciar que les obres guanyadores d’aquesta edició del certamen són:

— Cartell del 16è Festival Barcelona VisualSound de la participant Ariadna Torrents Roldán (signat amb el pseudònim Naïf).

— Cartell del 9è Festival Brot presentat per Marc Pérez Gutiérrez (signat amb el pseudònim Markelbarto).

L’organització dona l’enhorabona als joveníssims artistes (de només 18 i 22 anys respectivament). Cadascun d’ells rebran 1.125€ de premi per les seves atrevides i originals propostes que s’empraran per difondre els dos festivals per al foment de la creació jove.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a cartellsjoventut@bcn.cat.

 

Font de la notícia: http://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/noticia/dos-artistes-de-18-i-22-anys-guanyen-el-3r-concurs-de-cartells-de-festivals-per-a-joves

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *