Vols trobar feina? T’expliquem com fer-ho!

Si ets jove i necessites orientar els teus estudis, si busques feina i no saps per on començar, si vols continuar la teva formació i preparació professional o si vols adquirir experiència professional, consulta el nostre catàleg de programes i serveis per a joves i apunta’t a les accions més adequades a les teves necessitats.

 


Màrqueting personal: aprèn a vendre’t en els processos de selecció

23 de març a les 11h

Per a aconseguir una feina és fonamental saber transmetre un missatge clar, concís, atractiu i potenciador de tu mateix als reclutadors. En aquesta activitat aprendràs a desenvolupar el teu “missatge professional”, i a diferenciar-te.

 

L’entrevista grupal: prepara’t i practica-la

Dijous 27 d’abril a les 11h

Ets jove i estàs buscant feina? Conèixer l’entrevista grupal et donarà avantatge en molts dels processos de selecció que busquen gent amb el teu perfil. En aquesta activitat podràs saber quan s’utilitza i desenvolupar les competències necessàries per superar amb èxit aquesta tècnica de selecció.

 

La recepta del currículum creatiu

Dijous 4 de maig a les 11h

Vols cridar l’atenció amb el teu currículum? Analitza la clau de l’èxit d’alguns currículums per aprendre les tècniques creatives de disseny que funcionen i aplica-les en funció dels teus coneixements.

 

Prepara’t per a l’entrevista de feina

Dijous 25 de maig a les 11h

Segur que tens algun conegut que has sentir dir allò de què “la següent entrevista la faré millor”. I és que l’entrenament és clau per superar una entrevista de selecció. En aquesta activitat et donarem les claus de cada seqüència que te lloc a l’entrevista i podràs practicar-la, tot descobrint els teus punts forts i febles.

 

Les claus per treballar a Europa

Dijous 12 de juny a les 11h

Si t’estàs plantejant marxar a treballar a algun país de la Unió Europea, aquesta activitat és per a tu! Coneix els requisits que es demanen, com i on pots buscar feina, i descobreix noves oportunitats.​

 

Totes les activitats de Barcelona Treball Joves les pots trobar a la web de Barcelona Activa http://w27.bcn.cat/porta22/cat/joves/joves.do

 

Per inscriure’t o per obtenir més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 93 256 29 59 o enviant un correu electrònic a pijgarcilaso@bcn.cat.
També ens pots seguir al nostre facebook: www.facebook.com/pijgarcilaso i al nostre twitter a @pijgarcilaso.
T’esperem!

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *