“El teu estiu a l’Intercanviador”

Vols un espai fresc on trobar-te amb els teus amics? On poder xerrar, jugar a futbolí, ping-pong, veure pelis, videojocs o conèixer gent?

L’Intercanviador és el teu espai!

De dilluns a divendres de 16:00h-21:00h el tindràs obert per tu, per gaudir les millors tardes d’estiu. Hi podràs trobar l’Espai de trobada a la primera planta, amb sofàs, pista de jocs, sala de projecció i taules per poder estar a gust i al teu aire.

També pots venir amb amics a participar als torneigs oberts que fem cada tarda: twister, trivial, dancing step, escacs, cartes o ping-pong.

També et pots apuntar a la oferta d’activitats en grup, totalment gratuïtes:

“Club de l’estudi”: de dilluns a divendres de 16:30-18:00h. Inscripcions per setmanes.

Es tracta d’un club per a joves de 12 a 16 anys, que vulguin millorar les tècniques d’estudi, organització del temps, redacció, suport per als deures d’estiu…

Setmana d’intercanvis “WeChange”: del 30 de juny al 3 de juliol de 18:00h-20:30h.

Es tracta d’una xarxa d’intercanvi de coneixements, habilitats i experiències a través de tastet de tallers dinamitzats per joves. Els interessats poden oferir ensenyar als altres alguna cosa durant  30-60minuts (manualitats, tastet de dansa, xerrada, habilitat, etc), i a canvi provar gratuïtament els tallers dels altres.

– Setmana campus musical “Music & Dance”: del 7 al 10 de juliol de 17:00-20:00h.

Es tracta d’un curs intensiu musical, en què es fusionarà la dansa i el cant en directe en una actuació conjunta. Per tant, els interessats han d’escollir formar part del grup de la coreografia ( grup de dansa) o bé per cantar el tema (grup de veu). De dilluns a dimecres cada grup rep una formació per a preparar la coreografia o bé la cançó. L’actuació conjunta serà el dijous 10 de juliol a la plaça davant l’Espai Jove.

– Setmana campus teatral “Scenic Arts”: del 14 al 17 de juliol de 18:00-20:30h.

Es tracta d’un curs intensiu sobre diferents estils teatrals: clown, teatre de l’oprimit, improvització, teatre musical, etc. Es finalitzarà el curs amb una exhibició el dijous 17 de juliol a la plaça davant l’Espai Jove.

– Setmana campus artístic “StreetArt”: del 21 al 24 de juliol de 18:00-20:30h.

Es tracta de diferents tallers i activitats de caire artístic com: bodyArt (maquillatge corporal), disseny amb graffitti, henna, bijuteria, reciclatge, landart (performance decorativa a la plaça).

Com et pots apuntar?

Si tens entre 12 i 35 anys, et pots apuntar a totes les activitats que vulguis de forma gratuïta.

Per als menors d’edat caldrà autorització firmada pels pares.
Demana més informació o el full d’inscripció a l’Intercanviador Jove en horari de tarda, i demana per l’Elisabeth o la Natàlia.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.