Exposició del projecte En defensa pròpia – La Fabric

En defensa pròpia és un projecte que investiga a través de processos participatius amb grups de dones i joves els micromasclismes quotidians reflectits en el llenguatge. Totes les frases que trobeu en aquesta instal·lació, ideada i executada per l’artista Maria Mata, han estat dites a dones en algun moment i recollides per a formar part d’una exposició vivencial. També hi trobareu frases que formen part de la vida quotidiana i de la tradició lingüística popular.

Els joves de la Sala del Centre Garcilaso han participat del procés de creació de l’habitació dels fills, que podeu veure per primera vegada en aquesta instal·lació. Han fet un procés a través del qual mitjançant la realització de diorames o maquetes han projectat què hi hauria d’haver a l’habitació que pertany als joves de la casa, quines frases hi trobariem. També hi trobeu reflectides frases fruit del treball dels tallers realitzats amb joves del barri de Sant Andreu.

Aquesta és una exposició/instal·lació viva que creix a través de les aportacions reals de les persones que la visiten. Per tant podeu deixar-nos les vostres frases per visibilitzar el micromasclisme quotidià i poder a poc a poc ser cada cop més conscients del que és necessari evidenciar, així podrem lluitar-hi en contra i acabar amb la xacra de la violència masclista.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *