Exposició participativa – PARKING DAY GARCILASO AL CARRER!

Adreçada a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys.

El passat 18 de Setembre l’Espai Jove Garcilaso i els col·lectius Arquect, Lemur, LivingDevicesLab i Umbracle vam col·laborar en ocasió del Par(king) Day Bcn 2015, una iniciativa internacional que es va celebrar en més de 200 ciutats de tot el món ocupant les places d’aparcament amb nous usos per a un dia, per a reivindicar una ciutat més verda, amb més diversitat, amb més espai públic de qualitat, i amb una mobilitat sostenible.

Vam portar Garcilaso al Carrer! realitzant les activitats del centre a la plaça i també a tres places d’aparcament, omplint-les de vida i transformant-les en llocs animats i oberts a tothom.
A més, vam recollir propostes per a possibles nous usos de la plaça mitjançant un Photocall on tothom es podia disfressar i participar.

Amb aquesta exposició volem continuar reflexionant i us proposem passejar per un recorregut que recrea el que va passar al setembre i que finalitza amb una mapa col·lectiu de la plaça on podràs deixar la teva opinió.

L’exposició estarà a la planta soterrani del centre des del divendres 27 de novembre fins el dijous 10 de desembre.

 

Activitats relacionades

Acte de cloenda, dijous 10 de desembre de 17h a 20h.

Aquest dia posarem en comú totes les opinions i propostes al mapa col·lectiu i visionarem el vídeo de la jornada del Park(ing) Day realitzat el passat 18 de setembre.

Hi haurà pica-pica!

PKDAY

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *