FESTA DEL PARK(ING) DAY

FLYER GARCILASO  v6

Aquest any el Park(ing) Day, que es va celebrar per primera vegada a San Francisco l’any 2005 per iniciativa del col·lectiu d’arquitectes Rebar, fa 10 anys!

El Park(ing) Day se celebra el 18 de setembre en més de 200 ciutats de tot el món per a reflexionar sobre el model de mobilitat, el verd urbà i l’espai públic i també per a reivindicar una ciutat més verda, amb més diversitat, amb més espai públic de qualitat, amb més qualitat ambiental i una mobilitat sostenible.

Enguany som 60 entitats que hi participem! Cada any en som més i per això us animem a participar en aquest esdeveniment tan sonat. Llegeix el nostre manifest!

Garcilaso al carrer!

Nosaltres col·laborem aquest any amb l’Espai Jove Garcilaso, espai per a joves de referència del Districte de Sant Andreu.

En ocasió del Park(ing) Day traurem Garcilaso al Carrer! El 18 de setembre les activitats del centre es realitzaran a la plaça i a tres places d’aparcament, omplint-les de vida per a reivindicar de manera festiva i lúdica l’exclusió que pateixen els adolescents i els joves dels nostres carrers i places.

Des de les 16 h fins a les 20 h la vorera i les places de pàrquing del xamfrà es transformaran en llocs animats i oberts a tothom, acollint idees i iniciatives creatives de tot tipus impulsades pels joves i les joves de l’Espai Garcilaso. L’asfalt de l’aparcament serà substituït per una catifa suau i els cotxes per activitats que estimulen el joc, la diversió, la imaginació i la reflexió i l’estada a l’espai públic.

L’espai públic reactivat i recuperat es transformarà en un espai on tot sigui possible.

Com serà aquest espai? Què hi haurà? Vine i participa per a transformar-lo en un lloc per a tots i totes!

 

Photocall #pdaygarcilaso

De 17 h a 19 h farem el Photocall #pdaygarcilaso on us convidem a participar!

Us podreu disfressar i proposar altres usos per a la plaça. Les vostres propostes quedaran fixades en una foto que podreu compartir a les xarxes socials amb el hasthtag #pdaygarcilaso.

Aquest 18 de setembre, omplirem entre tots i totes l’espai públic i les xarxes d’alegria i imaginació!

 

Col·lectius col·laboradors en ocasió del Parking Day Barcelona 2015: Arquect, Lemur, Living Devices Lab i Umbracle.

Per a més informació consulta a la web:
parkingdaybcn.org/

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *