Fi concurs de disseny de cartells de Festivals per a joves

Disseny. T’agradaria dissenyar el cartell del Festival Barcelona VisualSound o del Festival Brot, i guanyar 1.125€ i visibilitat per a la teva obra?

Aquesta és una crida a dissenyadors/es d’entre 16 i 35 anys!

Per quart any, s’obre el Concurs de cartells dels Festivals joves que el Departament de Joventut fa possible en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona:

Qui hi pot participar?

Per participar heu de tenir entre 16 i 35 anys. Llegiu amb atenció les bases del concurs, segons les quals:

  • Cal que ompliu el formulari d’inscripció i envieu les vostres propostes gràfiques entre el divendres 27 de setembre i el dijous 17 d’octubre a les 24h. Alerta! No s’acceptaran propostes un cop finalitzat aquest termini.
  • Podeu presentar propostes per a un o per als dos festivals (com a màxim dues per a cadascun). Si voleu presentar obres per al Festival Barcelona VisualSound, necessitareu descarregar aquí la seva imatge identificativa.

Quins criteris han de complir els dissenys?

Les propostes gràfiques que presenteu han d’ajudar a difondre els festivals que el Departament de Joventut impulsa per donar suport a l’exhibició i promoció de la creativitat jove de Barcelona.

Podeu crear dissenys de temàtica lliure amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió a quatre colors.

Es valorarà especialment que les vostres creacions artístiques facin ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cadascun dels festivals, i que tingui present la perspectiva de gènere i de diversitat social i cultural.

Quins premis estan en joc?

Els cartells triats guanyaran, cadascun, 1.125€. S’escolliran segons els criteris mencionats anteriorment, la seva qualitat i la seva originalitat.

Una selecció de les imatges presentades a concurs, a més, s’exhibirà a equipaments juvenils de Barcelona.

Per a més informació

Davant qualsevol dubte o comentari, no deixeu d’escriure a l’organització a cartellsjoventut@bcn.cat.

Tan aviat se sàpiga la resolució del jurat, els cartells guanyadors es donaran a conèixer en aquest mateix web, al butlletí, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.

 

Font de la noticia: https://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/noticia/sobre-el-concurs-de-disseny-de-cartells-de-festivals-per-a-joves

Podeu fer RT: https://twitter.com/bcn_joventut/status/1178601557585268736

 

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *