Fi inscripcions al Brot 2020

EL BROT 2020 OBRE INSCRIPCIONS, AMPLIANT EL LÍMIT D’EDAT DE PARTICIPACIÓ FINS ALS 29 ANYS!

De l’1 de febrer a l’1 de març, s’obre la convocatòria al festival de música jove de Barcelona. Hi podeu participar grups i solistes, d’entre 18 i 29 anys, amb propostes de qualsevol estil i gènere musical.

Aquesta és una crida per als i les joves amb passió per la música: ja podeu inscriure-us al Brot, el festival que, amb l’objectiu de promocionar i exhibir les vostres creacions musicals, impulsa el Departament de Joventut i diferents equipaments dels districtes de Barcelona: els cinc Espais Joves de la ciutat (La Fontana, Les Basses, Boca Nord, Garcilaso i La Bàscula), els Casals de Joves del Coll i de Les Corts i el Centre Cultural Albareda.

Podeu participar al festival ja sigui a títol individual (com a solistes) o a títol col·lectiu (en grup), apuntant-vos a una de les dues categories a concurs:

El Premi Embrió: per a participants de fins a 18 anys.

El Premi Brot: per a participants de fins a 29 anys (com a novetat, enguany l’edat s’ha ampliat a 29 anys, amb l’objectiu de facilitar l’accés altres persones músiques joves!)

Quins premis podeu guanyar?

Categoría BROT: Podreu fer-vos amb el guardó que atorga el jurat (dotat amb 1.800 € repartits de manera igualitària entre els i les 6 participants finalistes) i/o amb el premi del públic, dotat amb 300 € per aquell grup o solista més votat pels i les assistents a la final del Brot (el 30 de maig a l’Espai Jove Les Basses).

Categoría EMBRIÓ: Opteu a dos premis, el premi del jurat dotat amb 750 € (repartits de manera igualitària entre els i les 5 participants finalistes), i un premi de 150 € per a la proposta més votada pel públic de la final de l’Embrió (el 29 de maig al Casal de Joves del Coll).

PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT! A més, totes les propostes participants que arribeu a la final, rebreu un vídeo amb la filmació de dues de les cançons que interpretareu al darrer concert. També rebreu hores gratuïtes en els bucs d’assaig dels equipaments organitzadors. Les propostes finalistes sereu proposades per participar en alguns dels festivals de referència a Barcelona com La Mercè, L’Ali Jove (emmarcada en festes de Santa Eulàlia), el Primavera als Barris, el Festival Bioritme, entre d’altres…
No badeu: teniu temps per enviar la inscripció al Brot fins a l’1 de març!

Així que, anem per feina, apunta’t aquí: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/946855

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *