Mesures del programa A prop Jove durant l’estat d’alarma

Benvolgudes i benvolguts,

Seguint les recomanacions de les Autoritats Sanitàries per tal de minimitzar la propagació i contagi del COVID-19, volem comunicar-vos algunes consideracions i mesures especials respecte el funcionament del programa A prop Jove durant l’estat d’alarma.

Els equips dels diferents dispositius continuem realitzant atenció telemàtica tant a les persones joves participants com a les seves famílies (si s’escau), així com coordinacions i accions d’interconsulta amb els diferents agents del territori.

En aquest sentit, estem adaptant la nostra intervenció a la situació actual, mitjançant les diverses eines que la tecnologia posa a nostre abast, per oferir als/les nostres usuaris/es suport i acompanyament en les diferents necessitats que aquests dies, en alguns casos, han passat a ser prioritàries i necessàries per tal que quan reprenguem la normalitat el seu projecte laboral i/o formatiu pugui continuar avançant.

Tot això, per tal de continuar atenent de la millor manera possible i mantenir l’essència del nostre programa, l’acompanyament proper i a mida dels nostres usuaris/es.

Aprofitem per a fer-vos arribar documentació informativa de l’A prop Jove i el seu funcionament així com informar-vos que, en cas d’estar atenent alguna persona que podria beneficiar-se del nostre programa, ens podeu feu arribar la consulta al nostre correu o bé posar-vos en contacte per telèfon per valorar el cas i la millor opció de vinculació en funció de cada situació particular.

Esperem que estigueu totes i tots bé, així com les vostres famílies i amics, i que aviat puguem deixar enrere aquesta situació.

Salutacions.

Equip A prop Jove

El programa A prop Jove vol esdevenir una passarel·la que faciliti l’accés al mercat de treball o el retorn al sistema educatiu per a persones joves que estiguin patint algun tipus de malestar psicològic.

Es dirigeix a persones d’entre 16 i 35 anys, amb dificultats per iniciar o realitzar els seus projectes laborals i formatius.

 

Aquest programa s’emmarca en tres instruments: l’Estratègia per l’Ocupació de Barcelona (2016-2020), el Pla de Salut Mental de Barcelona (2016 – 2020) i el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat (2016 – 2020)

 

Al districte de Sant Andreu, ens pots trobar a:

Espai Jove Garcilaso

C/ Garcilaso, 103

08027 Barcelona

 

Dades de contacte:

Telèfon: 933 203 401

apropjove@barcelonactiva.cat

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.