Cicle de Turisme – Punt d’Informació Juvenil

Durant el mes de Juny oferirem diferents conferències, xerrades, projeccions, exposicions, concursos i tallers a càrrec de professionals del sector turístic, viatgers/es amb experiència, fotògrafs/es… que t’aproparan a diferents indrets del món i que et donaran idees perquè el teu viatge sigui el màxim d’econòmic i/o el puguis planificar de la manera que més t’agradi.

Descobreix el plaer de viatjar

Dijous 19 de juny de 18.00 a 19.30h. Espai Pròpolis

No t’has atrevit mai a sortir de la teva ciutat, però t’agradaria viatjar? Et costa conèixer gent, però tens ganes d’aprendre idiomes i descobrir llocs nous? Et sents insegur/a però t’encantaria tenir un rollo aquest estiu?… Vine i compartirem les pors i els plaers de viatjar en grup per convertir-les en oportunitats de créixer i descobrir noves facetes de tu mateixa.

Captura de pantalla 2014-06-04 a la(s) 10.40.51

L’India: d’un mes a un any

26 de juny a les 19:00h a l’Espai Jove Garcilaso

En aquesta trobada volem apropar-vos a la experiència d’una noia que va viure a la Índia i ens explicarà de com va passar de ser una estrangera a ser una ciutadana més.

Ens orientarà a l’hora de marxar a l’Índia amb el que tot això representa, tràmits, vacunes… i consells importants abans de posar un peu al país. També ens transmetrà el que va viure durant la seva estància, els contrastos entre les diferents poblacions i l’adaptació a un nou país amb diferents cultures, religions, llengües, tradicions… tot el que ella va aprendre i el que va compartir, les seves sensacions, els colors, els olors, els sabors…

Si teniu pensat visitar la Índia no podeu faltar a aquesta trobada, a més a més, hi haurà un tastet de la gastronomia autòctona!

Imagen 2

Curs bàsic d’anglès per a viatgers

Dies: 7, 9, 14 i 16 de Juliol a les 19:00h a la Biblioteca José Barbero – Trinitat Vella

Oferirem durant 4 sessions d’una hora un curs bàsic d’anglès per poder comunicar-te en qualsevol situació als països de parla anglòfona. T’ensenyarem a perdre les pors i poder dirigir-te en l’idioma mundial, si tens pensat marxar fora del país aquesta és una bona manera d’aprendre!

Imagen 3

Inscripcions al PIJ Garcilaso al 93 256 29 59 o a pijgarcilaso@bcn.cat

 

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.