III Gala dels Garci

garci 2013El Districte de Sant Andreu es vesteix de Gala, serà a les 19:00h del dia 4 de juliol al Sat Teatre, l’Espai Jove Garcilaso organitza aquests premis per tercer cop amb la intenció de fer menció i reconèixer les diferents activitats, serveis, projectes, entitats de tot el Districte … on els adolescents i els joves són els protagonistes. A més aquest any el Garci és de color verd com a símbol per promoure la sostenibilitat, el consum responsable i l’estalvi energètic.

I és que són moltes les iniciatives juvenils que durant tots aquests anys s’estan portant a terme en aquest Districte de la ciutat de Barcelona, i aquest 2014 amb la Gala dels Garci es crearà l’escenari que ho farà visible.

Una Gala presentada pels mateixos joves amb l’acompanyament de l’Elisabeth Saña i el Toni Gassó amb l’acompanyament musical de Amenizando Guateques, un total de 17 nominacions, mencions especials, i el premi honorífic, un vespre màgic amb moltes sorpreses que també commemora els 15 anys de l’equipament.

Per venir a la Gala, és necessari reservar l’entrada a través mail: lagaladelsgarci2014@gmail.com  pots seguir l’esdeveniment a través de facebook i twitter.

Caldrà recollir l’entrada a les 18:30h.

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.