III Jornada de Cicles formatius de Sant Andreu

Un any més el Punt infoJOVE Sant Andreu vol convidar-vos a la III Jornada de Cicles Formatius de Sant Andreu, activitat encabida dins la Campanya In-forma’t 2020, que tindrà lloc el proper dimecres 19 de febrer de 2020, de 09:30 a 14:30 hores a l’ Espai Jove Garcilaso (La #Sagrera).

Si acabes l’ESO o el Batxillerat i et planteges estudiar un cicle formatiu?
Et trobes amb tota l’oferta però encara no et decideixes?

Doncs no et perdis aquesta jornada! segur que després surts amb les idees més clares.

Amb 11 xerrades simultànies ubicades a 3 espais diferents dins l’ Espai Jove Garcilaso, us informarem dels objectius, requisits d’accés, continguts, competències bàsiques i sortides professionals de diferents cicles formatius de grau mitjà i superior que engloben una família professional determinada.
Professors/es, estudiants i ex alumnes t’ho explicaran tot! A més aqust any també disposeu d’un espai de lliure accés a on podreu consultar sobre: la FP Dual (modalitat de Formació a centres de treball), la possibilitat de fer les pràctiques dels cicles de grau mitjà i superior a l’estranger, estudiar a distància i consultes específiques sobre qualsevol tema acadèmic i activitats de la campanya que et puguin interessar.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA a:
pijsantandreu@bcn.cat
️93.256.29.59

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *