Inici activitats d’estiu a l’Espai Jove Garcilaso

JULIOLS AL GARCI PER NO PARAR

Un estiu més l’Espai Jove Garcilaso ofereix un seguit d’activitats per no parar, tallers, jocs, concerts, cinema… adreçats principalment a joves de 12 a 20 anys i també a tots els públics.

Als matins acollim: el Casal d’arts escèniques de la Jarra Azul, El Casal de Cultura Popular de Dracs i Diables i el Casal Intercultural de Mediadors. Totes aquestes activitats funcionen amb inscripció prèvia.

A les tardes, i alguns vespres podreu trobar una graella plena de diferents alternatives per passar-ho bé, ocupar el temps, conèixer gent, riure, aprendre… només cal que us apropeu a l’Intercanviador Jove o al PIJ i demaneu informació.

 

ACTIVITATS GRATUÏTES, amb necessitat d’inscripció prèvia i places limitades.

Taller Kick Boxing Intensiu:
Dilluns i dimecres de juliol de 18:00-20:00h. (9 sessions)
Vols aprendre tècniques professionals de Kick Boxing a un nivell inicial? Millorar les teves habilitats físiques i mentals? Conèixer que significa realment la concentració? Aquest és el teu taller!

“Anem per feina”:
Tots els dimarts del 30 de juny al 28 de juliol de 17:00-20:00h. (5 sessions)
Viure i veure de prop noves experiències vitals i laborals. Ens passejarem per la realitat diària d’alguns dels oficis i formes de subsistir que tenim al barri.
Edat: de 14 a 18 anys.

LES SETMANES TEMÀTIQUES A L’INTERCANVIADOR JOVE
Inscripcions: del 15 al 30 de juny a la planta 1 de l’Espai Jove.

Setmana del 29 juny al 3 de juliol
“Tastets de Tallers”: 17:00-20:00h. Malabars, teatre, màgia, ball “Just Dance”, intercanvi idiomes, BodyArt (maquillatge corporal), manualitats… sense inscripció.
“Videofòrum”: dijous 2 de juliol de 18:00-20:00h. Debats d’actualitat. Activitat oberta, sense inscripció.

Setmana del 6 al 10 de juliol
Torneig de Ping Pong: dimecres 8 de juliol a partir de les 16:00h. Edats de 12 a 35 anys. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.
• “Mulla’t!”: Divendres 10 de juliol a partir de les 16:00h, jocs d’aigua a la plaça Virginia Woolf, davant de l’Espai Jove. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia.

Setmana del 13 al 17 de juliol
Campus “Summer Sing”: 18:00-20:00h. T’agrada el Karaoke? T’atreveixes a cantar o ballar en directe?

Setmana del 20 al 24 de juliol
Campus “Flash Mob”: 17:00-20:00h. Si el ball és lo teu, aquest és el teu grup! Prepararem una coreografia conjunta amb diversos professors, amb l’objectiu de fer un Flash Mob com a actuació telonera abans del concert final (24 juliol).
“Posa’t a la meva pell”: dijous 23 de juliol de 17:00-20:00h. Vols experimentar com es senten els altres quan tenen alguna dificultat física? Sortirem al carrer a jugar… d’una manera diferent.
“Festa Fi estiu”: Divendres 24 de juliol a partir de les 19:00h, actuacions i Flash Mob a la plaça, davant l’Espai Jove. Al acabar marxarem junts a la Plaça Massades, on hi farem l’últim flashmob i qui vulgui es pot quedar a veure el “Concert Final” a les 22:00h. Espectacle per a tots els públics.

Cinema a la fresca
El dijous 16 de juliol a les 22h us esperem davant de l’equipament per una sessió de cinema a fresca.

Concerts:
Cada divendres hi ha un concert a l’Espai Jove, i com a final de festa el 24 de juliol amb col·laboració amb el Centre Cívic La Sagrera i dins de la Nits de Jazz a la Plaça Massades, un concert jove donarà festa i ball a la mateixa plaça. La millor manera de rebre aquest estiu 2015.

IMG_4038

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *