Inici Campanya de mobilitat internacional

3A EDICIÓ DE LA CAMPANYA “DE BCN AL MÓN. UN MÓN D’OPORTUNITATS”

Entre el 9 de novembre i el 3 de desembre, se celebrarà la 3ra edició de la campanya “De BCN al món. Un món d’oportunitats” amb l’objectiu de mostrar les oportunitats que tenen els joves per treballar, estudiar o fer pràctiques o un voluntariat a l’estranger. Es duran a terme 15 tallers als diferents Punts d’Informació de Barcelona i del Barcelonès, enfocats a mostrar les oportunitats a països com EUA, el Regne Unit o Alemanya, presentar el mercat laboral de sectors com les enginyeries o la sanitat a nivell internacional i presentar múltiples opcions per participar en un programa de voluntariat internacional.

Estades als EUA
(Finals de novembre)

El PIJ Garcilaso acollirà la xerrada sobre els EUA, amb la participació del Consolat dels Estats Units a Barcelona i la Comissió Fulbright Espanya. Durant la xerrada es presentaran totes les oportunitats acadèmiques i laborals, i la política de visats d’aquest país.

 

Dates de la resta de xerrades pendents de confirmar. Consulteu la web de la campanya www.bcn.cat/bcnalmon o pregunteu al PIJ Garcilaso.

 

INAUGURACIÓ DE LA CAMPANYA “RELACIONS IGUALITÀRIES”

Des de la Xarxa Jove de Trinitat Vella (XJTrV) volem iniciar un procés de visibilització i sensibilització ciutadana entorn de les relacions igualitàries i impulsar el rebuig cap a qualsevol mostra de violència de caràcter sexista, així com ressaltar que les relacions entre iguals beneficien tant els homes com les dones.
La campanya inclourà accions com activitats, tallers, exposicions, concursos, etc. per fomentar les relacions igualitàries.

Inauguració Campanya
Dijous 19 de novembre a les 17.00 h a la Plaça de la Trinitat

Batucada “Tukantú Percussió”
Presentació del manifest performance “3 és multitud”
Presentació de l’himne “TRV La Bella Trinitat”
Espai de Caliu amb berenar i taules expositores

 

Per a més informació us podeu posar en contacte al 93 256 29 59 o al pijgarcilaso@bcn.cat, i per conèixer totes les activitats de la campanya ho podeu fer a través de la pàgina web  http://joves.bcn.cat/bcnalmon/cat/activitats.php

Animeu-vos!

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *