Activitats setmanals

A l’Intercanviador fem activitats setmanals cada dilluns i divendres a les 18h totalment gratuïtes i diverses. A més a més cada dimecres oferim una activitat temàtica a les nostres xarxes socials pels i les que preferiu el format online, a través del nostre Instagram: @intercanviadorjoves.

Cada dilluns preparem diferents cicles d’activitats molt divertides i interessants que et faran pensar, però també moure’t, experimentar, crear, jugar i conèixer a tu mateix/a i a la resta.

 

LA PATATA CALENTA:

És una activitat que fem un dilluns al mes per dir la teva, reflexionar, debatre i fomentar l’esperit crític sobre diferents temes actuals que us interessen. Sempre ho fem de manera dinàmica, creativa i lúdica.

 

FES-HO TU!:

Una activitat per desenvolupar la teva creativitat i autogestió i que promou la cultura del fes-ho tu mateix/a! Setmanalment oferim diverses activitats on fem manualitats, cuina, fotografia i diferents arts plàstiques i manuals (graffiti, serigrafia, costura…).

 

SHAKE-SHAKE!:

Un cop al mes aprofitem per ballar i aprendre de diferents cultures expressions artístiques des del respecte, l’antiracisme i la interculturalitat. Pots proposar-nos qualsevol estil de ball, nosaltres busquem tallerista/es i muntem l’activitat! Inclús si et ve de gust pots dinamitzar tu mateix/a l’activitat!

 

REAPROPIA[‘T] DEL TEU COS:

El Repropia[‘T] no és només una activitat per moure’ns fent esports i practicar diferents esports sinó que també és un espai on pujar la teva autoestima a través de l’empoderament del cos, autoconfiança i la consciència corporal. També un dilluns al mes, normalment l’últim!

 

TEATREFÒRUM “Sortint del mirall”:

Cada dos dimarts, és a dir, cada 15 dies estem fent amb els i les joves de La Sala un teatrefòrum, on podreu gaudir d’un espectacle de teatre social, on a més a més podreu participar, sempre que us vingui de gust.

 

MÉS ENLLÀ DEL TRAP:

L’últim divendres de cada mes duent a terme aquesta activitat musical, conjuntament amb projecte musical i La Sala. Aquí podreu, no només disfrutar d’un concert molt especial, sinó també conèixer la trajectòria de l’artista i acostar-vos a aquesta persona fent-li preguntes i intercanviant experiències.

 

HOT CONFINAMENT!:

Algun dimecres a la tarda també estem des del nostre Instagram i el de La Sala tractant temes que us interessen de manera virtual. Volem saber la vostra opinió sobre sexualitat, ecologisme, llibertat d’expressió, relacions sexe-afectives, amistat, dol, feminisme, racisme, gordofòbia… I per això a través dels Intastories us fem quizz de preguntes per després compartir respostes i recursos online! No t’ho pots perdre!!!