Joves Artistes Creant! (JAC) – Aquí t’escoltem

Tallers i activitats en grup (Octubre-Desembre):

Tallers gratuïts per aprendre més sobre tu mateix/a, adquirir noves habilitats, treballar l’autoestima, l’assertivitat i compartir experiències amb altres joves des dels temes que més t’interessen, vine a proposar-los!

 

TALLERS DE TARDOR GRATUÏTS:

Si vols participar en un muntatge artístic, parlar sobre sexualitat o diversitat sexual i entrenar el teu cos i les teues emocions a través de la dansa, no et perdis les activitats d’aquest trimestre:

 

– Sex-Game

Preguntes… confessions… proves… vols parlar sobre sexualitat amb gent de la teva edat? Fem-ho divertit i juga al Sex-game, un joc de taula amb premis especials!

El primer dilluns de mes 2 d’octubre, 6 novembre, 4 de desembre de 18h a 20:00h.

No cal inscripció, vine i gaudeix!

 

– Joves Artistes Creant! (JAC) De 14 a 20 anys

Vols participar en un grup de joves per fer un muntatge artístic?

Aquest és un espai de creació on desenvolupar les teves habilitats artístiques amb professionals especialitzats en arts escèniques.

Si t’agrada el teatre, cantar i expressar-te i vols fer un pas més, dóna ales a la teva creativitat i no deixis passar aquesta oportunitat!!

Tots el dimarts de 18:00h a 20:00h a partir del 3 d’octubre.

Cal inscripció prèvia!

 

– Moviment i Emoció

Un cos que salta, gira, es retorça… què puc fer amb ell?

El taller està pensat per a totes aquelles persones, nois i noies de 14 a 17 anys aprox. que tinguin inquietuds, ganes, curiositat per a profunditzar en el moviment i la dansa, i experimentar totes aquelles emocions que produeixen,  mitjançant un entrenament basat en les accions físiques i la recerca personal.

Tots els dimecres de 18:00 a 20:00h, a partir del 4 d’octubre.

Cal inscripció prèvia!

 

– Parlem Clar

Un espai íntim  de tertúlia per a parlar sobre diversitat sexual, el propi cos, la estima, estereotips… un grup de suport, conversa per compartir i demanar necessitats, inquietuds…

Els dijous 23 de novembre de 18:00h a 20:00h

 

No cal inscripció prèvia però si confirmació per e-mail!

 

Agafa la teva inscripció al Espai Jove Garcilaso o reserva la teva plaça enviant un correu a: garcilaso_aquitescoltem@bcn.cat

 

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *